Femstjernet hotel-oplevelse på PGA Catalunya Resort

Det femstjernede Hotel Camiral har alt, hvad feriehjertet kan begære. Foto: Roger Castellón Amat/PGA Catalunya

149 komfortable og luksuriøse værelser på Hotel Camiral gør opholdet ved PGA Catalunya til en endnu større oplevelser. Ved hotellet ligger også en vingård.

Caldes de Malavella, Spanien:: Hotel Camiral – et af de to hoteller ved PGA Catalunya – er ikke bare moderniseret og gennemrenoveret i luksuriøs stil.

LÆS MERE: Det catalanske bud på en spansk konge

Det femstjernede Hotel Camiral, som har en perfekt beliggenhed for gæster, som vil bo side om side ved de to klassebaner – mesterskabsbanen Stadium Course og den kortere og for handicapgolfere lettere Tour Course. Fra hotellet er der 15 kilometer ind til Girona, ti kilometer til Gironas lufthavn, et kvarters kørsel ud til Costa Brava-strandene og 85 kilometer til Barcelona.

For at skabe endnu en oplevelse er der etableret vinmarker, hvor gæsterne på resortet kan komme tættere på vinproduktion og -smagninger. Foto: PGA Catalunya Resort

Inden for de seneste år er hotellet blevet moderniseret og fremstår i dag i luksuriøs stil med 149 værelser og suiter ganske tæt ved de to banerne.

For en årrække siden fik Hotel Camiral også etableret en vingård, hvor der er plantet vinstokke, og hvor nu også produceres vin. Celler Mas Hereu er navnet på vingården, hvor gæsterne kan tage del i arbejdet med de opgaver, som nu engang skal løses i løbet af året.

Tæt på vindistrikter

Det er ikke tilfældigt, at PGA Catalunya Resortet har valgt at foretage en innovativ nyskabelse med fokus på vinen. Ikke langt fra hotellet ligger vindistrikterne DO Alella, DO Penedés og DO Empordá. Der er gjort enorme fremskridt, når det gælder vinenes kvalitet fra områderne.

Herlig udsigt fra et af værelserne på Hotelk Camiral. Foto: PGA Catalunya Resort/ Michelle Chaplow;

I første etape er det plantningen af udvalgte vinstokke, der har været den primære opgave. Der er lagt vægt på, at der skal produceres vin med det regionale præg, og der er plantet to sorter af hvid drue – Chardonnay og Xarel lo – samt en rødvin fremstillet på druen Garnatxa Negra. Det er en lokal og rustik drue.

– Vores gæster vil og skal fortsat genkende PGA Catalunya Resort som hjemsted for Spaniens bedste golfoplevelse, Stadium Course. Men vores nærhed til berømte vinregioner kombineret med den gastronomiske arv, som Costa Brava byder på, har gjort det naturligt at satse på nogle nye aktiviteter, som skal være med til at give yderligere fornøjelser, konstaterer David Plana, CEO på PGA Catalunya Resort.

Celler Mas Hereu er navnet på vingården, som er ved at finde sin form og skal give gæsterne oplevelser, viden og smag for den catalanske vinproduktion.

Udviklingen af Celler Mas Hereu er en del af PGA Catalunya Resorts igangværende treårige udviklingsprogram, som omfatter investeringer på over 400 millioner kroner.

 

Af Jørgen Schultz
i Girona, Spanien