Historisk fransk golfhotel med alle bekvemmeligheder

Million-investeringerne fortsætter på Le Manoir-hotellet i det nordvestlige Frankrig.

Le Manoir Hotel på det historiske Le Touquet Golf Resort har afsluttet omfattende modernisering. Bungalow-værelserne fremstår nu med nyt interiør.

Touquet, Frankrig: Der er nye tider på et af Frankrigs tophoteller Le Manoir Hotel på Le Touquet Resort på nordvestkysten.

De seneste renoveringer har koncentreret sig om bungalowværelserne, som er nogle af indkvarteringsmulighederne på den historiske herregård. Der er kommet nyt interiør inspireret af et maritimt tema.

Bungalow-værelserne har fået fuldstændig ny indretning og interiør.

Værelsernes sofistikerede nye udseende matcher stilen i hotellets renoverede fællesarealer og supplerer den elegante restaurant, den smarte og moderne bar, velkomstlokale og reception – renoveret i 2018.

– Vi vil have, at gæsterne skal finde alle de moderne bekvemmeligheder, de forventer af en moderne virksomhed, uden at miste den specielle sans for historie, der er så unik for denne udvej, fortæller interiørarkitekt, Stéphanie Cayet, der har fået til opgave at omdanne hotellet fra begyndelsen af det 20. århundrede til et moderne boutiquehotel.

La Mer-banen er en fantastisk oplevelse. Her er det 16. hul.

Renoveringsarbejdet er et led i den millioninvestering, der skal forbedre Le Touquet Golf Resort. Resortet er kendt for La Mer-banen, som er rost af både gæster og anmeldere. La Mer-banen strøg ind som nummer 35 på Too 100 Courses blandt banerne på det europæiske kontinent.

Le Touquet Golf Resort nås let fra Storbritannien, Belgien og Holland.