Golf og firestjernet hotel i det norditalienske

Både nybegynderen og den øvede golfspiller har gode udfoldelsesmuligheder ved det firestjernede Quellenhof tæt ved Merano i det norditalienske.

MERANO, Italien: Italien er ikke danskernes foretrukne destination, når det gælder golf. Det til trods for, at støvlelandet har et væld af varierede baner i bjergene, ved floder og søer samt i vindistrikter.

Et af eksemplerne er i Sydtyrol. Der er både udfoldelsesmuligheder for begynderen og den øvede golfspiller i området ved Merano i Sydtyrol.
Det firestjernede resort Quellenhof er beliggende i smukke og solrige Sydtyrol blot ti kilometer væk fra spa-byen Merano i det norditalienske.

Resortet har sin egen pay-and-playbane, som ikke mindst begynderen kan boltre sig på. Desuden er der kun fem minutter til 18-hullers banen, Passeier, Merano.

Golf Club Passeier Meran er kendt for sit smukke, naturlige layout med et fint design. Banens højdepunkter omfatter forskellige vandhazards, mange bunkere – men ikke mindst en fantastisk beliggenhed i en bjergrig natur. Altsammen skønheder af Moder Natur.

Banen er et golfparadis i hjertet af Alperne.

Det firestjernede Quellenhof rummer herlige kulinariske muligheder samt wellness af høj klasse.

Dejligt hotel

Hotellet hedder Quellenhof og består af flere bygninger og har 150 værelser og suiter i en elegant landstil. Gæsterne værdsætter den stilfulde atmosfære, mulighederne for forkælelse, komfort og fremragende gourmetkøkken. Det omfattende udvalg af sports- og wellness-programmer er enestående i Sydtyrol – og giver en afslappende og varieret ferie.

Resortets egen 4-hullers golfbane er med driving range samt muligheder for putting, chipping og pitching. PGA-uddannede instruktører giver også mulighed for undervisning, og der kan vælges mellem en bred vifte af kurser.

Quellenhof Resortet har en af de største spa-og skønhed faciliteter i Sydtyrol. I en elegant atmosfære er der mere end 5000 kvadratmeter saunalandsby med den udendørs, saltvands pool og skønhedscenter.

 

Her lidt syd for Brennerpasset mellem Østrig og Italien ligger Passier-banen.