Royal Mougins scorer hattrick som Frankrigs bedste golfhotel

Allerede på 2. hul kommer signaturhullet på Royal Mougins; dette fantastiske par 3-hul. Der overvejes, hvorvidt hulforløbet skal ændres på banen, så huller i stedet bliver hul 17.

Det eksklusive resort ved Mougins lige uden for Cannes er golf og indkvartering af høj kvalitet.

Mougins, Frankrig: Det er et regulært hattrick, som Royal Mougins Golf Resort har scoret.

For tredje år i træk er det fire-stjernede resort blevet kåret som Frankrigs bedste golfhotel. Det skete ved World Golf Awards, som blev afviklet på La Manga i det sydøstlige Spanien.

Det eksklusive resort cementerede dermed sin status blandt Europas førende golfområder. Omkring 20 minutters kørsel er der til glamourøse feriested Cannes.

Jurgen Wondergem, general manager hos Royal Mougins Golf Resort, siger:

– Det er en stor ære at modtage ny anerkendelse fra en af golfindustriens mest prestigefyldte arrangementer, og at vinde prisen for tre på hinanden følgende år er en fantastisk præstation. Vi stræber altid efter at forbedre den golfoplevelse, vi tilbyder til vores gæster, og forhåbentlig vil denne pris bidrage til at lægge grundlaget for at kunne skave en succes i fremtiden, siger den hollandske general manager.

Designet af von Hagge

Royal Mougins ‘mesterskabsbane blev designet af den verdensberømte arkitekt Robert Von Hagge – skaberen af Albatros-banen på Le Golf National, som var vært ved Ryder Cup 2018.

Feriestedet tog sin golfoplevelse til nye højder for nylig efter gennemførelse af en omfattende opgradering af bunkers og vandingssystem på sit prisbelønnede layout. I løbet af kort tid gennemføres også en opgradering af driving range.

Et kig ned over hul 18 fra en af de 29 suiter. Foran ses endvidere terrassen i klubhuset.

Komplet til golffaciliteterne er et eksklusivt firestjernet hotel med 29 suiter, konferencefaciliteter, en middelhavsrestaurant ‘La Terrasse du 18’, et 450 kvadratmeter kongeligt spa og fitnesscenter beliggende i et autentisk landsted.

Suiterne indeholder foruden sove- og badeværelse et opholdsrum samt et lille køkken. Hver af suiterne har samtidig en 25 kvadratmeter stor altan. Foto: Royal Mougins Golf Resort

I mellemtiden giver Royal Mougins´ førsteklasses beliggenhed gæsterne mulighed for at udforske de mange kulturelle og gastronomiske lækkerier i den historiske nærliggende landsby Mougins. Kun 20 minutter fra Nice lufthavn er byen overfyldt med en række internationalt anerkendte kunstgallerier, museer og Michelin-restauranter, som er hjemsted for nogle af Frankrigs største kokke.

Info: Royal Mougins Golf Resort


Af Jørgen Schultz
i Mougins, Frankrig

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*