Så er billetsalget til folkefesten på Djursland åbnet

Billetsalget til Danish Golf Championship 2024 er åbnet. Illustration: Danish.Golf

Billetterne til Danish Golf Championship på Lübker Golf & Spa Resort i august 2024 er nu tilgængelige. En oplagt advents- eller julegave.

Så er der åbnet for salget af af billetter til den store golfbegivenhed og folkefest på Djursland i august 2024, hvor Danish Golf Championship skal afvikles på den smukke og velrenommerede bane på Lübker Golf & Spa Resort.

I en pressemeddelelse fra Danish.Golf by GolfPromote oplyses det, at der er flere forskellige typer af billetter i udbud.

– Man kan købe partoutkort, som gælder hele ugen, weekendbilletten til lørdag og søndag samt en-dagsbilletter fra onsdag til søndag. Og så er der selvfølgelig vores VIP billetter, hvor du får adgang til Sky Bar Lounge med frie drikkevarer. Alle billetter bliver i starten solgt til early bird-priser. Bemærk, at der er gratis adgang for børn under 15 år og reducerede priser for unge mellem 16 og 18 år. Så tag endelig hele familien med til en begivenhed, hvor I kommer tættere på stjernerne end ved nogen andre sportsbegivenheder, konstateres det fra arrangørside.

KØB DINE BILLETTER HER

Danish Golf Championship finder sted i uge 34 i 2024 fra 22. til 25. august.

Der spilles på Sand- og Sky-sløjferne på Lübker Golf & Spa Resort, som begge er designet af den internationalt anerkendte golfbanearkitekt, Robert Trent Jones Jnr. Golfbanen på Lübker er beliggende i den smukke djurslandske natur, der byder på både sjældne orkidéer, smukke vandhuller og et rigt dyreliv.

Af Jørgen Schultz