Mariagerfjord trækker med golf og gourmet

Tre varierede baner er der at vælge mellem ved Mariagerfjord. Her er det Volsttrup-banen. Foto: Destination Himmerland

Tre golfbaner og tre overnatningssteder er der at vælge mellem, når det gælder Golf & Gourmet Mariagerfjord.

Gælder det om at blande golf med herlig natur og rigtig gode kulinariske muligheder, så Golf & Gourmet Mariagerfjord bestemt én af de oplagte muligheder i den kommende sommer, hvor mange på grund af coronaen vil holde ferien hjemme i Danmark.

Det varierede landskab omkring Mariager Fjord byder på mange oplevelser. I byerne omkring fjorden er der også rig mulighed for historiske fortællinger og herlig kunst- og kulturoplevelser. Hobro, Mariager, Hadsund og Øster Hurup er ifølge Destination Himmerland nogle af de byer, der tilbyder unikke seværdigheder, lækre spisesteder og komfortable overnatningsmuligheder.

Der kan vælges mellem en eller flere overnatninger, hvilket giver mulighed for at prøve flere af golfbanerne. Foto: Destination HimmerlandOg så er der golfen. Volstrup Golfcenter, Mariagerfjord Golfklub og Hobro Golf er de tre golfklubber, som er gået sammen med tre lokale hoteller om at tilbyde golf- og gourmetophold til attraktive priser. På de tre baner og på de tre overnatningssteder er der garanti for både charme, hygge og kvalitet.

En eller flere overnatninger

Der er så at sige frit valg på alle hylder for dem, der vil drage nytte af Golf & Gourmet-tilbuddet. Hvad enten man ønsker en enkelt overnatning kombineret med en runde på en af banerne eller om man vil hele vejen rundt med to eller tre overnatninger, så er Golf & Gourmet et forrygende bud på et afslappende og naturskønt golfophold ved Mariagerfjord.

Vælger man én overnatning inkluderer pakken en 3-retters gourmet-menu, inklusiv stor morgenbuffet og to gange greenfee. Ved to overnatninger bydes på to gourmetmiddage, to morgenbuffeter og tre stk. greenfee-kort. Endelig omfatter de tre overnatninger selvsagt tre gourmetmiddage, tre store morgenbuffeter samt fire stk. greenfees. Alle gourmetmiddage er baseret på tre retters menuer.

Det koster opholdene

Hotel Bramslevgaard, Hotel Amerika og Hotel Aa Mølle oser af charme. Sidstnævnte ligger lige ved fjorden med Kastbjerg å bugtende sig gennem den gamle vandmølle på ejendommen. Værelserne er nyrenoverede, lyse og rummelige og bidrager på bedste vis med tag over hovedet på et vellykket golfophold. Middagen indtages på den nærliggende Mariagerfjord Golfrestaurant.

Hotel Bramslevgaard er én af de tre muligheder. når der skal vælges overnatning. Foto: Golf & Gourmet MariagerfjordDet firestjernede Hotel Amerika ligger smukt placeret i Østerskoven ved Hobro. Hotellet er gennemrenoveret fra ende til anden, og den stilfulde indretning vidner om kvalitet i såvel serviceringen af gæsterne som i den mad der serveres.

Vælger man et ophold på Hotel Bramslevgaard er der ligeledes garanti for naturskønne omgivelser. Unikt beliggende i landskabet ved Mariagerfjord. Tæt på Hobro golfbane og Hobro by. Gå-afstand til Bramslev Bakker og andre spændende traveture på opmærkede naturstier.

LÆS MERE: De tre overnatningssteder

Af Jørgen Schultz