Se på golfmessen: Monobuggy klar med 2023-model

Den nye model af golfscooteren fra Monobuggy vises på Dansk Golfshow i Herning 24.-26. februar. PR-foto

Den nye model kan nu indregistreres til kørsel på almindelige veje. Monobuggy medvirker ved Dansk Golfshow i Herning 24.-26. februar.

Ved Ferie For Alle-messen, hvor Dansk Golfshow traditionen tro indgår, er Monobuggy ApS klar til at præsentere den seneste nye 2023-model.

Den nye model er forbedret på flere punkter i forhold til sidste års model, blandt andet har den fået blinklys, og den leveres med et forbedret golfbag-stativ. Den nye model kan indregistreres til kørsel på almindelige veje, så man ud over at anvende den på golfbanen, kan bruge den til almindelig transport.

Når golfscooteren er slået sammen, fylder den ikke meget. PR-foto

Den kan køre cirka 35 kilometer på en enkelt opladning af det kraftige 48v litiumbatteri, så det er en god nyhed i disse tider, hvor brændstof er blevet dyr til bilen. Som noget nyt kan Monobuggy ApS tilbyde finansiering via Sparxpres, så man kan afdrage den nye Scooter med 595 kroner pr. måned over 36 måneder.

Monobuggy ApS har også et godt messetilbud med til Herning, hvor man kan få penge for sin gamle el-trolley ved køb af en ny Monobuggy.