Italiensk golfresort med longstay-ophold tæt ved Venedig

Golf Club Jesolo tilbyder en bane, som rummer masser af udfordringer med en del vand i et flad terræn. Foto: Golf Club Jesolo

Golf Club Jesolo har en spændende 18 hullers-bane liggende tæt på stranden og resortets ferielejligheder. Og så er Venedig lige rundt om hjørnet.

Jesolo, Italien: Danske turister i tusindvis er gennem årene – enten på kør-selv-ferie eller med fly – draget mod den italienske Lido. Det er den langstrakte halvø umiddelbart øst for Venedig.

Golf Club Jesolo, som siden 2021 har været styret af Global Golf Company, har nu meldt sig under longstay-fanerne. Der kan vælges ophold fra to uger, 21 dage og op til en måned. Indkvarteringen foregår i et- til tre-værelseslejligheder.

Jesolo Golf Club er et sted for golfelskere, ideel til at tage en pause et stenkast fra havet og så selvfølgelig Venedig.

Én af de mange søer, som findes rundt på Jesolo-banen. Foto: Golf Club Jesolo

Åbnede i 2003

Beliggende tæt på stranden i Jesolo ligger den smukke golfbane. Global Golf Company er et firma, som har specialiseret sig i drift af golfbaner. Firmaet har mere end 30 års erfaring.

Det er en af de bedste baner i det nordlige Italien, åbnet i 2003, og designet af arkitekt Marco Croze. Golf Jesolo har alle de nødvendige services, buggyudlejning, udlejning af bags og udstyr, manuelle og elektriske vogne, kaffeservice og en stor parkeringsplads, hvor der også kan parkeres campingvogne med ladestandere til elbiler. 18-hullers banen er par 72 og måler 6.397 meter.

Indkvatteringen på resortet kan foregå i et-, to- eller treværelseslejligheder med udsigt ud over banen. Foto: Golf Club Jesolo

Restaurant med velsmagende retter

Klubhuset tegnet af arkitekten Gian Paolo Mar og indeholder store omklædningsrum med skabe, brusere og badeværelser. Proshop er her også. Og så er der selvfølgelig adgang til en restaurant med typisk italiensk køkken og velsmagende retter.

Resortet fuldendes af lejligheder med direkte adgang til golfbanen, der ligger lige ved siden af greens på 9. og 18. hul.

Lejlighederne er komfortable med alle tænkelige faciliteter, så der også kan spises hjemme. Foto: Golf Club Jesolo

For dem, der elsker at kombinere deres ferie med golf, hav, kultur og gastronomi, er Golf Jesolo stedet. Der er kun tre minutter til stranden og to minutter fra centrum af Lido de Jesolo. I bil er der 40 minutter til Venedig.

Lufthaven Marco Polo ved Venedig ligger kun en halv time væk, og for dem, der vælger at køre selv, er der et par timer til Østrig og Slovenien.

Af Jørgen Schultz