Single Thread i Sonoma County er en sand kulinarisk oase

Restaurant Single Thread ligger i Sonoma County - og tildelt tre Michelin-stjerner. Der er mulighed for overnatning. Foto: Restaurant Single Thread Farm

Gårdrestauranten i Sonoma County har modtaget tre Michelin-stjerner. Besøgende kan gå i krig med en formidabel 11-retters menu.

Sonoma County, USA: Sonoma County i Californien – beliggende blot et par timers kørsel nord for San Francisco – er et sandt paradis for madelskere.

Madscenen i byen er nu blevet yderligere hædret med den 3-stjernede udmærkelse af restauranten Single Thread i Healdsburg, hvilket bekræfter det høje kulinariske niveau, som vinlandet kan byde på.

Michelin Guiden for San Francisco og vinlandet blev trykket for første gang i 2007, og Single Thread er den første restaurant i Sonoma County, der modtager de berømte tre stjerner nogensinde.

Gårdrestaurant og en kro

Single Thread er en lokal gårdrestaurant og -kro, der fokuserer på madlavning med grøntsager og råvarer, som er produceret enten i restaurantens egen have eller på de nærlæggende gårde. Restaurantens filosofi tager afsæt i det Japanske motto, Omotenashi , der byder på minimalisme og smag i særklasse.

I juni sidste år indtog Single Thread desuden den prestigefyldte liste World’s 50 Best som ”en restaurant, man skal holde øje med”. Listen byder på madtalenter fra hele verden og forudser de næste store stjerner i branchen.

Besøgende kan nyde restaurantens formidable 11-retters menu, som specialfremstilles efter gæsternes egne behov og ønsker. Madoplevelsen begynder med canapéer på restaurantens tagterasse, hvis vejret tillader det, efterfulgt af smagfulde retter fremstillet af Sonomas lokale og sæsonbestemte råvarer.