Californisk gårdrestaurant med Michelinstjerne

Restaurant Single Thread ligger i Sonoma County - og tildelt tre Michelin-stjerner. Der er mulighed for overnatning. Foto: Restaurant Single Thread Farm

Gårdrestauranten i Sonoma County har modtaget tre Michelin-stjerner. Besøgende kan gå i krig med en formidabel 11-retters menu.

Sonoma County i Californien – beliggende blot et par timers kørsel nord for San Francisco – er et sandt paradis for madelskere.

Madscenen i byen præges blandt andet af 3-stjernede Michelin-restaurant Farms Single Thread i Healdsburg, hvilket bekræfter det høje kulinariske niveau, som vinlandet kan byde på.

Single Thread Farms I Sonoma I Californien tiltrækker sig stor opmærksomhed. Foto: Single Thread Farms

Michelin Guiden for San Francisco og vinlandet blev trykket for første gang i 2007, og Single Thread er den første restaurant i Sonoma County, der modtager de berømte tre stjerner nogensinde.

Gårdrestaurant og en kro

Single Thread er en lokal gårdrestaurant og -kro, der fokuserer på madlavning med grøntsager og råvarer, som er produceret enten i restaurantens egen have eller på de nærliggende gårde. Chefen i køkkenet er Kyle Connaughton, som ved sin side har hustruen og landmanden Katina Connaughton.

Single Thread har i en årrække været på den prestigefyldte liste World’s 50 Best som ”en restaurant, man skal holde øje med”. Listen byder på madtalenter fra hele verden og forudser de næste store stjerner i branchen.

Seks værelser er der indrettet tæt ved restauranten. Foto: Single Thread Farms

Besøgende kan nyde restaurantens formidable mange-retters menu, som specialfremstilles efter gæsternes egne behov og ønsker. Madoplevelsen begynder med canapéer på restaurantens tagterasse, hvis vejret tillader det, efterfulgt af smagfulde retter fremstillet af Sonomas lokale og sæsonbestemte råvarer.

Udover de kulinariske oplevelser er der også et omfattende vinkort at vælge fra.

Seks luksuriøse gæsteværelser giver mulighed for overnatning ved restauranten

Af Jørgen Schultz