Aspen Lakes med rødt sand og hvide, snedækkede bjerge i det fjerne

Aspen Lakes-banen har sit karakteriske røde sand i bunkers. Ude i det fjerne tårner sneklædte bjergtinder i vejret. Foto: Aspen Lakes Golf Course

Ved den lille by Sisters i det centrale Oregon i USA ligger Aspen Golf Course med fantastiske panoramaer til sneklædte bjerge i det fjerne. Rundt på banen er der masser af vand.

Sisters, Oregon, USA: Den lille by Sisters i den centrale del af delstaten Oregon på den amerikanske vestkyst har fået sit navn på grund af beliggenheden tæt ved bjergene The Three Sisters.

Tæt ved byen ligger Aspen Lakes Golf Course, som ikke kun kan prale af de fantastisk smukke udsigter hen over Cascade Range-landskabet med sneklædte bjerge ude i det fjerne.

MERE GOLF I OREGON: Bandon Dunes – pragtfuld linksgolf ud til Stillehavet

Aspen Lakes Golf Course er en privatejet, men offentlig golfbane. Med de mest naturskønne udsigter, unikke røde sandbunkere og en service, som er rost til skyerne, er denne del af Oregon et besøg værd. Det er ikke her, at skandinaviske golfspillere er flest. Men der er meget at gå glip af.

Konceptet for Aspen Lakes Golf Course i Sisters begyndte i 1988, da Cyrus-familien erhvervede et mere end 1000 hektar stort område ved siden af ​​deres familiegård. De første ni huller blev bygget i 1996 med William Overdorf som banearkitekt. Han arbejdede på at skabe en udfordrende bane, men hvor bjergudsigterne samtidig skulle indgå.

De ni sidste huller på banen blev åbnet i 1999. Det røde sand i bunkers skyldes ikke mindst jordbundsfarven. Her er ikke indkøbt sand fra andre områder af USA. Det dybe røde sand skaber en visuel glæde, da den står i kontrast til de grønne fairways, som oftest blå himmel og hvide, snedækkede bjerge.

Greenfee-priserne i sommermånederne ligger på 75 dollars – svarende (oktober 2018) til cirka 490 kroner.

Inde i byen Sisters ligger et helt særligt øl-spa. Foto: Hop In The Spa

 

Hop i et øl-spa

En særlig oplevelse uden for golfbanen er attraktionen; Hop in the spa.

Inde i byen Sisters findes USA’s første øl-spa. Her kan gæsterne nyde en fadøl, mens de slapper af i de foryngende, humlefyldte boblebade. Den specielle oplevelse er skabt til at give en afslappende, terapeutisk behandling, og det siges, at de øl-inspirerede ingredienser indeholder aldeles velplejende mineraler og tilsætningsstoffer.

De aktive ingredienser forbedrer desuden hudtonen, reducerer stress og afgifter underhuden – alt imens du nyder en fadøl fra det store øludvalg fra Oregons største bryggeri, Deschutes Brewery i byen Bend, eller et glas vin fra de nærliggende Cork Cellars.