Small Danish Hotels udvider med hotel på Møn

Residens Møen er det nyeste medlem af Small Danish Hotels.

For anden gang i år udvider kæden af danske privatejede hoteller og kroer nu medlemsskaren. Denne gang med Hotel Residens Møen, der bliver kædens første hotel på den sydsjællandske ø. Hotellet ligger tæt på Møns Golf Center.

Stege, Møn: Small Danish Hotels indgår samarbejde med Hotel Residens Møen i Stege, og hermed kan kæden af danske individuelt ejede hoteller, kroer, herregårde og slotte præsentere årets anden medlemsudvidelse. I januar annoncerede hotelkæden sit nye samarbejde med Skovshoved Hotel, og er nu klar med endnu en sjællandsk tilføjelse til rækken af danske kroer, hoteller og herregårde. Denne gang med et hyggeligt hotel på Møn ud for den sydsjællandske østkyst.

Hotellet ligger ganske tæt på Møns Golfcenter – og tilbyder særlige golfophold. Læs mere om golfophold på Residens Møen

– Ved at indgå samarbejde med Hotel Residens Møen lukker vi et hul på Danmarkskortet og styrker vores placering på Sjælland, hvor vi gerne vil være endnu stærkere til stede. Hotellet ligger i en idyllisk del af Danmark, hvor vi ser frem til at kunne tilbyde danske og udenlandske gæster et weekendophold i naturskønne rammer og med et herligt og serviceorienteret værtspar. Med sin charmerende atmosfære og det varme værtsskab passer Hotel Residens Møen glimrende ind i vores koncept om hyggelige oplevelser i alle Danmarks kroge, siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Ferie- og weekendophold

Hotel Residens Møen lægger til dagligt hus til ferie- og weekendophold i sine 31 værelser, hvoraf nogle har balkon og udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen. Hotellet tilbyder alt fra dobbeltværelser til hotellejligheder og –suiter, og med sin nordiskinspirerede café og restaurant kan hotellet rumme alt fra romantisk weekendophold til store bryllupsfester og ferie med hele familien.

Med det nye samarbejde håber hotelejer Christian Petersen på at opnå bedre eksponering af Møn som feriedestination både i Danmark og udadtil i Europa.

– Ved at indgå samarbejde med Small Danish Hotels håber vi at kunne sætte en streg under Møn som feriedestination på lige fod med andre populære danske turistmål såsom Skagen, Bornholm og Vestkysten. Vi håber også, at det nye samarbejde kan gøre os klogere på hotelbranchen med gode netværk og mulighed for sparring” siger hotelejer Christian Petersen.

Selv købte og istandsatte han hotellets bygninger tilbage i 2014 sammen med sin kone, inden de åbnede Hotel Residens Møen to år senere. Han beskriver hotellet som et sted, hvor hygge og nærvær er i højsædet, og hvor personalet er i øjenhøjde med gæsterne. Ifølge Christian Petersen skal det nye samarbejde hjælpe med at øge hotellets synlighed, og derfor vil gæsterne ikke komme til at opleve nogen ændringer i hotellets varme atmosfære.