Spændende boliger tæt på spanske golfbaner

Bianca Beach-projektet er noget af det, som Mediter Real Estate har på hylderne.

Firmaet Mediter Real Estate medvirker på Ferie for Alle-messen i Herning. Et af de spændende projekter er Bianca Beach-boligerne tæt ved havet – øst for Murcia. Andre boliger ligger lige ved siden af kendte golfbaner som Los Colinas og La Finca.

Herning: Dejlige oplevelser på greens og fairways på spanske golfbaner har for en del golfspillere sat gang i drømmene om fast ejendom tæt på golfen, byer samt strandene på den iberiske halvø.

Firmaet Mediter Real Estate, som formidler fast ejendom i Spanien, medvirker ved Ferie for Alle-messen i Herning fra den 22.-24. februar.

Alle tre dage er der mulighed for at kigge forbi standen, hvor der kan drøftes muligheder, drømme og faktuelle oplysninger omkring boligkøb i Spanien. En del af boligerne ligger ganske tæt på de mange kvalitets-golfbaner, som findes i Alicante-, Murcia- og La Manga-området.

Her er info om nogle af de boliger, som ligger ganske tæt på kendte baner som Los Colinas og La Finca:

Luksuøse lejligheder ved Los Colinas

Los Lagos ved La Finca

I første række ved Los Colinas

Mediter Real Estate står også bag nogle foredrag i lokale M 20. De foregår fredag, lørdag og søndag – alle dage klokken 11.

Bianca Beach-projektet

Et af de projekter, som Mediter Real Estate også har på hylderne, er Bianca Beach-boligerne på Costa Blanca-kysten.

Lejlighederne i Bianca Beach-projektet fås i flere forskellige størrelser.

Boligerne er beliggende mellem Mil Palmeras og Torre de la Horadada. Komplekset består af blokke i tre etager med lejligheder med to eller tre soveværelser samt to badeværelser. Hver blok er udstyret med elevator. Lejlighederne byder på en dejlig lys stue med åbent køkken. Master- soveværelset har en-suite badeværelse. Bianca Beach byder desuden på flotte fællesarealer med swimmingpools, grønne arealer og legeplads.

Lejlighederne i stueetagen og på første sal har terrasser på begge sider af boligen, så man altid kan finde både sol og skygge. Fra den ene terrasse er der udsigt til poolområdet. Penthouse lejlighederne har udover en terrasse ud for stuen også store private tagterrasser på mellem 55 og 71 m2.

Komplekset ligger blot 200 meter fra en fantastisk strand, nær promenaden der forbinder Mil Palmeras og Torre de la Horadada. Indenfor kort gåafstand finder man det hyggelige torv Pueblo Latino med et supermarked samt et større udvalg af barer og restauranter.

Priserne begynder ved knap 170.000 euro – godt 1,268 millioner kroner.

Mediter Real Estate er at finde på stand nr. M-9598.

LÆS MERE: Mere info omkring Bianca Beach-boligerne