Den ultimative vintervilla i eksklusivt golfområde

4.300 kvadratmeters beboelse, ni soveværelser, to swimmingpools, én pris: 170 mio. kroner.

Niwa er en japansk have på en spansk bjergskrænt ved en amerikansk designet golfbane i det sydspanske. Boligdrømmene kan udleves i Sotogrande-området.

Leder du efter et sted at nyde det gode vejr i Spanien? Og har du 170 mio. kr. på hånden? Så er The Niwa Villa, som ligger i det 20 kvadratkilometer store, eksklusive Sotogrande-område på Costa del Sol, måske noget for dig.

Niwa – det betyder ”have/gårdhave/atrium” på japansk – dækker ca. 4.300 inde- og ude-kvadratmeter på en godt 10.000 kvadratmeter stor, højt beliggende grund. Der er udsigt til Middelhavet, Afrikas kyst og ikke mindst til den 20 år gamle, Cabell Robinson-designede bane La Reserva, der som regel er at finde på spanske baners Top 10-liste.

Villaens infinity pool hænger ude på kanten af terrænet, toppen i det fjerne tv. er Gibraltar.

Pengestærkt Sotogrande

Villaen er den dyreste af syv villaer i det i forvejen pengestærke Sotograndes mest pengestærke enklave, The Seven. Den er tegnet af det spanske arkitektfirma ARK. Når du så har købt den og skal invitere gæster, kan du installere op til otte par i hver deres soveværelse – efter at de har parkeret bilen på hver deres P-plads i villaens garage.

Hvad I skal lave, dig og dine gæster? Spille golf, selvfølgelig, på La Reserva. Eller på Valderrama og Sotogrande lige i nærheden. Slappe af ved villaens infinity pool. Og skulle det sydspanske vejr for en sjælden gangs skyld være dårligt, sætter I jer bare til rette i The Niwas biograf.

Men 170 millioner er jo unægtelig en slat. Har du ikke helt så meget at spendere, kan du nøjes med en anden af de syv villaer, den kun 2.600 kvadratmeter store The Jensen. Den er ikke tegnet af en dansk, men af en norsk arkitekt, Jan Olav Jensen, hvis firma faktisk hedder Jensen og Skodvin. Så måske alligevel ikke …

Ellers er der lejligheder til salg i nabobebyggelsen Village Verde, dér begynder priserne ved 6,3 mio. kr.

Af Jan Frimodt