Specielle temarejser: Når det ikke kun handler om golf

Fancourt-resortet er en fantastisk adresse i det sydafrikanske. Foto: Fancourt

Rejseselskabet Golf Plaisir har en spændende vifte af specialrejser. Det gælder eksempelvis til Ryder Cup-banen uden for Rom samt Sydafrika med frit valg inden for blandt andet safari eller vin – kombineret med golfen.

Rejseselskabet Golf Plaisir har ud over de mere traditionsrige rejser og særlige oplevelser, som går under kategorien: Specielle temarejser.

Det er rejser, hvor der tilbydes noget unik, eller som bare er tilgængeligt i en kort periode.

Én af disse er Parco de Medici uden for Rom. Ud over at spille resort-banen bliver der adgang til to andre baner; Castelgandolfo og Marco Simone. Sidstnævnte bane skal være vært for Ryder Cup-opgøret mellem Europa og USA i 2022.

Marco Simone-banen bliver europæernes næste hjemmebane, når det gælder Ryder Cup i 2022. Foto: Marco Simone Golf & Country Club

To gange i løbet af foråret bliver der mulighed for at checke ind til denne tur til området ved den italienske hovedstad. Med i turen er tilføjet fire middage til rejsen, en udflugt til Rom med professionel guide samt en lille, kulinarisk udflugt til Castel Gandolfo for at udforske og smage på det skønne område nær Rom.

Vin og safari i Sydfarika

Hvis turen skal gå længere væk på en af disse specielrejser, så har Golf Plaisir flere muligheder i Sydafrika.

Det kan handle om Cape Town og Kruger Park samt golf, det kan gælde golf og safari, eller som noget helt tredje kan det gæld oplevelser fra to af de bedste verdenen i Sydafrika; vin og golf.

Vinruten er for dem, som vil smage på dejlig sydafrikansk vin og samtidig oplevelse flere golfbaner. Turen tager sit udgangspunkt i Cape Winelands og Garden Route, som er et af Sydafrikas smukkeste områder.

På turen er der fem nætter på Fancort – et super golf-resort samt de sidste fem nætter på Spier Hotel i Stellenbosch-provinsen, hvor en lang række af landets vinmarker ligger.
Med Spier som udgangspunkt spiller der tre runder golf på henholdsvis De Zalze GC, Arabella GC og Erinvale GC, som har lagt fairways til Europatouren. Priserne begynder ved knap 20.000 kroner pr. person.

Læs mere om Golf Plaisir’s specialrejser