Madeira hæver glasset til ny vinfestival

I dagene 25. august til 11. september foregår 2022-udgaven af vinfestivallen på Madeira.

I dagene fra den 25. august til den 11. september er det ekstra festligt på atlanterhavsøen Madeira.

Madeira, Portugal: For de turister og golfspillere, som også holder af et glas vin, byder den portugisiske ø Madeira på en ganske særlig oplevelse, når der i dagene 25. august til den 11. september afvikles høst- og vinfestivalen; Madeira Wine Festival.

Den årlige begivenhed er en af øens vigtigste turistattraktioner, som giver festivalgæster mulighed for at opleve og nyde øens gamle traditioner med vinsmagning, musik og underholdning.

Madeiras vin, der er eksporteret i næsten seks århundreder, har modtaget adskillige priser takket være gode og velsmagende druer, klimaet og vulkansk jord i regionen. Det gælder ikke kun den kendte Madeira-vin, men det gælder i høj grad også hvid-, rosé- og rødvine fremstillet på øen.

Palheiro er den ene af i alt tre baner på Madeira og naboøen Porto Santo.

Tre førsteklasses golfbaner

Og efter en dag på fairways på en af de tre førsteklasses 18-hullers golfbaner – Clube de Golfe Santo da Serra, Palheiro Golf og Porto Santo Golfe – er der få bedre måder at fejre det på end med en prøvesmagning af øernes mest kendte produkter. Samtidig med høstsæsonen vil der, mens festlighederne foregår, være mulighed for at opleve forskellige temabegivenheder afholdt rundt om i øens hovedstad Funchal for at hædre de lækre producerede vine.

Både lokale og turister tager del i Madeira Wine Festival.

Udover at der kan nydes vin i en festligt pyntet Funchal – hovedbyen på Madeira – vil publikum kunne glæde sig til forskellige shows og musikalsk optræden i bedste Madeira-tradition. En særlig høstfest afvikles i den hyggelige by Câmara de Lobos – få kilometer fra Funchal.

Golfspillere, som er på besøg på Madeira, har i øvrigt mulighed for gode greenfee-priser med det såkaldte Madeira Golf Passport. Dette pas kan erhverves for 360 euro for fem runder eller 225 euro for tre runder.

Det danske rejseselskab Aarhus Charter tilbyder også særlige og gunstige pakketilbud med fri golf på Madeira for rejsende, der gerne vil spille golf.

LÆS MERE om Aarhus Charters tilbud HER

Af Jørgen Schultz