Rioja: Golf og vin i skøn harmoni – men til hver sin tid

Brede fairways i en skøn natur kendetegner Logrono Campo. Foto: Visita Logrono

Lige i hjertet af Rioja-regionen ligger Logroño. Logroño-La Rioja i det nordlige Spanien byder på intet mindre end tre baner.

Rioja, Spanien: Det er ikke nødvendigt at være vinkender for at vide, at nogle af de mest traditionsrige druer dyrkes i Rioja-regionen.

Logroño, som ligger i hjertet af Rioja-området i det nordlige Spanien, defineres stort set gennem sit forhold til vin. Her finder golfspillerne dog også en region med smukke landskaber og venlige mennesker. Golfen bliver mere og mere kendt i regionen, men der venter uden for banen store oplevelser ved at tage med på ture til nogle af de mest berømte vingårde i verden med en række eksklusive gastronomi-tilbud.

Golfspillerne kan nyde en række flotte baner. Logroño-La Rioja byder på tre utrolige golfbaner til at besøge: Logroño, Sojuela og Rioja Alta og i nabo-regionen  en fjerde bane Izki Golf.

Rioja Alta-banen er omkredset en en del træer.

Verdens længste hul?

Logroños golfbane ligger i La Grajeras naturreservat i nærheden af ​​byen. Det er en fantastisk bane med et hul, som hævdes at være det længste i verden med knusende 676 meter.

Designet af Global Golf betragtes som en vellykket golfbane i Spanien – enestående for sine brede, åbne fairways og generøse greens, en fornøjelse for en golf elsker.

Logroño Golf Course har huset flere store turneringer. Banen er kendetegnet med et varieret og afbalanceret layout sjov og udfordrende for spillere med alle evner.

Sojuela Golf Club er omgivet af et landskab med spektakulær naturskønhed, der gør det til et godt valg for spillerne. Det kræver en spiller at have gode strategiske færdigheder for at opnå en god score.

Vinhuset Campo Viejo – kendt over alt i verden – ligger i området. Foto: Visita Logrono

Rioja Alta Golf Club ligger i hjertet af La Rioja Alta, det verdensberømte Rioja-vinproducerende område, på et bioklimatisk sted med enestående skønhed, og banen beskrives som en af de smukkeste og alsidige baner i det nordlige Spanien.

Logroño er en by, der ikke kun inviterer til golf – men også at opdage sin kultur, gastronomi og vingårde.

I området ligger eksempelvis det særdeles kendte vinhus Campo Viejo.

Af Jørgen Schultz