Stilfuldt spa- og golfhotel på Solkysten

SO/Sotogrande er femstjernet luksus i den vestlige ende af Costa del Sol. Foto: SO/Sotogrande Spa & Golf Hotel

Det femstjernede SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel lader ikke noget tilbage at ønske. Flere restauranter tilbyder en bred vifte af retter – kreeret af særdeles kompetente kokke.

Ude i den vestlige ende af Solkysten ligger det luksuriøse SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel

Det er det perfekte hotel til en overdådig golfrejse. Eller det kan også være, at det alene gælder om at få en gourmet- og ferieoplevelse på øverste hylde. Hotellet ligger ved Costa del Sol tæt på marinaen, og resortet er omgivet af grønne områder, som skifter mellem fantastiske golfbaner og smukke træer.

Kulinarisk kræses der virkelig om gæsterne. Her noget klassisk spanske skinke. Foto: SO/Sotogrande Golf & Spa Hotel

Bygningerne er holdt i en traditionel andalusisk stil med hvidkalkede vægge, mens det indvendigt fremstår moderne med moderne møbler og interiør.

Det stilfulde femstjernede livsstilshotel ligger lige ved Almenara-golfbanen, men i smørhullet Sotogrande ligger andre af de klassiske baner som Valderrama, Alcaidesa Links, San Roque La Reserva samt Real Sotogrande.

På under et kvarter venter flere strande og den storslåede Sotogrande Marina, som er hjemsted for eksklusive yachter, luksusbutikker og restauranter.

Restaurant Society i klughuset er den perfekte afslutning på en golfrunde. Foto: SO/Sotogrande Golf & Spa Hotel

Kulinarisk kvalitet

Udover lækre faciliteter med eksempelvis spa og wellness er der kulinarisk store oplevelser i vente.

På resortet er der en traditionel andalusisk restaurant. Cortijo Santa Maria 1962 hedder én af restauranterne – med særlige andalusiske anretninger og serveringer.

Ved poolområdet og med en fantastisk udsigt ligger Marxa Chiringuito, hvor der er muligheder for at nyde et gastronomisk koncept baseret på kulgrill og middelhavssmag. Friske fisk og førsteklasses kødstykker venter på gæsterne, og om aftenen skrues der op for lyset og klamouren med en regelmæssig liste af begivenheder og levende musik.

I Society-restauranten kan du vælge, om du vil sidde indenfor eller ude på terassen og nyde en kop kaffe, en afkølet drink eller måske en forlænget frokost efter golfrunden. Restauranten tilbyder komfortmad og et væld af yndlingssnacks.

SO/Sotogrande-resortet er ikke nogen billig adresse. Forvent at skulle punge ud med på den anden side 2000 kroner for en enkelt overnatning – alt afhængig af værelsestype.

LÆS MERE – BOOKING

Af Jørgen Schultz