Et lille hideaway-hotel tæt på forførende restaurant i Mallorcas bjerge

Det er i denne 300 år gamle bygning, at de 13 hotelværelser er indrettet. Foto: La Victoria Petit Hotel Hostatgeria

Det lille boutique-hotel La Victoria Petit Hotel Hostatgeria har blot 13 værelser. Men beliggenheden er fantastisk, og du kan vælge selv at stå i køkkenet eller lade dig forføre i restauranten Mirador La Victoria.

Alcudia, Mallorca: Det er ikke et hotel, som hoteller er flest, når der checkes ind på La Victoria Petit Hotel Hostatgeria på Mallorca – kun 15-20 minutters kørsel fra én af øens absolutte kvalitetsbaner; Alcanada.

Masser af stemning er der at opleve på hotellet. Foto: Hostatgeria La Victoria

I en barok bygning, der stammer helt tilbage fra 1400-tallet, er der ni dobbeltværelser samt fire spartansk-indrettede enkeltværelser. Mere end 300 år gamle er bygningerne, hvor det lille boutique-hotel giver gæsterne mulighed for en hideaway-oplevelse.

Hotellet er et rigtigt dejligt gemmested, når det gælder indkvartering i naturskønne omgivelser. Foto: Hostatgeria La Victoria

Værelserne er indrettet i de to øverste etager i bygningerne, hvorfra der er en enestående udsigt ud over Pollensa-bugten. Hotellet ligger seks-syv kilometer fra turistmekkaet Alcudia i det nordøstlige hjørne af Mallorca.

Værelserne er simple, og de er ikke kæmpestore – men rummer alligevel al den komfort, som der ønskes til et hotel. Alle værelserne har egne badeværelser.

Stå selv i køkkenet

Kulinarisk er der rige valgmuligheder på hotellet. Morgenmaden serveres fra klokken seks, og her bydes der på kolde og varme retter fra en righoldig buffet. Men fra klokken 11.30 er der mulighed for gæsterne at tage over i køkkenet, som simpelthen stilles til rådighed for dem, som gerne selv vil gå i krig med gryder og pander. Det kan være frokosten, eller det kan være aftensmaden.

Samtidig med de kulinariske oplevelser er der muligheder for at opleve den skønneste solnedgang ude bag Pollensa-bugten. Foto: Mirador La Victoria

For dem, som vil lade sig forføre med a la carte, er der Mirador La Victoria, som er en fantastisk restaurant, hvor solnedgangen kan nydes til et righoldigt menukort. Udsigten bliver altså ikke meget bedre, når solen forsvinder ned bag bjergene over bag Puerto Pollensa.

Maser af lys og atmosfære på hotellet. Foto: Hostatgeria La Victoria

Prisniveauet er ganske rimelig. Et overnatning for to personer i et standard dobbeltværelse koster fra 525 kroner pr. dag.

Yderligere info: La Victoria Petit Hotel Hostatgeria


Af Jørgen Schultz
på Mallorca