Stor interesse for den traditionsrige Sydjysk Open

Vejen Golfklubs bane er sammen med Ribe Golfklub og Kaj Lykke Golfklub i Bramming kulissse omkring Sydjysk Open. Foto: Vejen Golfklub

I dagene 20.-22. juni afvikles en af landets traditionsrige tre-dages turneringer i Ribe Golfklub, Vejen Golfklub og Kaj Lykke Golfklub i Bramming. Præmierne er sammenlagt på omkring 100.000 kroner.

Ribe-Vejen-Bramming: Hver sommer er flere hundrede amatørspillere fra hele landet samlet til Sydjysk Open, som Ribe Golfklub, Vejen Golfklub og Kaj Lykke Golfklub i Bramming står bag.

Frem til den 26. maj er der fortsat mulighed for at tilmelde sig.

Turneringen afvikles i år for 13. gang, Der spilles golf i fire rækker over tre dage med fine dagspræmier, birdiepræmier og nærmest flaget-præmier på flere huller, samt gennemgående præmier. Der er præmier for en samlet værdi af over 100.000 kr.

Deltagere fra hele landet

Knap 300 spillere er tilmeldt, og de tilmeldte kommer fra ikke færre end 65 forskellige golfklubber fra hele Danmark, så der er rig mulighed for at møde nye mennesker.

– Vi glæder os meget til at byde nye som gamle deltagere velkommen til vore golfbaner, siger Niels Schmidt, der er formand for Vejen Golfklub.

Turneringen, der er Danmarks største amatørturnering, afvikles i dagene 20. til 22. juni.

Blandt deltagerne er der en del gengangere, som nyder konkurrencen og ikke mindst den afslappede og muntre stemning.
Det hele sluttes af med en kæmpe festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum, musik og dans, krydret med præmieoverrækkelse til de 10 gennemgående vindere i hver af de 4 rækker samt en række sponserede klappepræmier.

– Sidste frist for tilmelding er den 26. maj efter først-til-mølle-princippet, men skulle der komme et par ekstra tilmeldinger, så finder vi nok også plads til dem, tilføjer Niels Schmidt fra Vejen Golfklub.

Man kan finde yderligere information om turneringen og tilmeldingsoplysninger på de arrangerende klubbers hjemmesider eller man kan kontakte sekretariatet i Ribe Golfklub.