Sydjysk Open på tre baner melder alt optaget

Dansk Golf Union reviderer nu sine anbefalinger, så klubberne nu kan iværksætte enkelte klubaktiviteter.

De tre golfklubber i Ribe, Kaj Lykke og Vejen har ikke færre end 354 golfere tilmeldt sommerens traditionsrige turnering.

Ribe-Bramming-Vejen: Sydjysk Open, der er en tredages turnering arrangeret af de tre golfklubber, Ribe, Kaj Lykke og Vejen, ser ud til igen at blive en stor succes. Her fire måneder før turneringsstart kan arrangørerne melde om fuldt hus.

Der er tilmeldt 354 spillere fra 74 forskellige klubber, heraf er de16 kommet på venteliste. Det gør det til en af Danmarks største amatørturneringer. Turneringen afvikles fra den 18. til den 20. juni.

– Vi glæder os naturligvis over den store tilslutning og ser meget frem til at byde nye såvel som gamle deltagere velkommen til vore golfbaner, siger Niels Schmidt fra Vejen Golfklub.

Årsagerne til den store succes er der sikkert en del af, men da mange af deltagerne er gengangere fra år til år, må det jo være fordi, de er tilfredse med det, de får for pengene. Det sociale betyder helt sikkert en del, men det er golfspillet, som samværet bygges op omkring. Ingen skal være i tvivl om, at der konkurreres om placeringerne, men der hersker en afslappet og munter stemning under hele turneringen.

For 14. gang

Turneringen afvikles i år for 14. gang, Der spilles golf i fire rækker over tre dage med fine dagspræmier i alle rækker, birdiepræmier på alle par 3 huller og nærmest flaget-præmier på flere huller. Der er præmier for en samlet værdi på over 100.000 kroner.

Det hele sluttes af med en kæmpe festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum med musik og dans. Her er der også overrækkelse af de gennemgående præmier til vinderne i hver af de fire rækker samt en række sponserede klappepræmier.