Pestana Carlton rager i vejret på kvalitet og udsigt på Madeira

Højtbeliggende - nærmest på en klippetop - giver enestående udsigter fra Pestana Carlton Madeira

Det femstjernede hotel er et af de klassiske i Funchal på Madeira. Fra hotellet er der samtidig kun ti minutter til midtbyen.

Funchal, Madeira: Med sin beliggenhed på en klippetop har gæsterne på Pestana Carlton Madeira en sublim og privilegeret udsigt over Atlanterhavet, bugten ved Funchael og bjergene inde på øen.

Det femstjernede hotel er et de første hoteller, der blev bygget på Madeira, og hotellet er nymoderniseret i en let stil, og hvor dets verdenskendte charme og eleganthed er blevet bevaret.

Der er alle tænkelige faciliteter, som sikrer gæsterne en god ferieoplevelse.

Hotellet har desuden en placering i hovedbyen Funchal, hvor der ikke er langt til bymidten med de mange forretninger, restauranter, barer samt andre kulturelle aktiviteter. Via Avenida Infante og Santa Catarina Park er der kun en spadseretur på omkring ti minutter til centrum.

Pestana-hotellet rager godt i vejret i Funchal – hovedbyen på Madeira. Foto: Pestana Carlton

Varierede restauranter

Kulinarisk er der rigeligt at vælge mellem på hotellet. Der er et bredt udvalg af restauranter og barer lige fra Arcos, hvor den daglige internationale morgenmadsbuffet serveres. Også middagsbuffeten med show-cooking foregår her.

I The Pub serveres lette snacks og salater, Taverna Grill byder på traditionel Madeira-atmosfære, en excellent restaurant med et stort udvalg af nationale og Internationale vine fra en fantastisk vinkælder.

Det femstjernede Pestana Carlton Madeira er ét af de ældste hoteller i Funchal. Foto: Pestana Carlton

Atlantic Pool Barbecue er en restaurant, hvor der serveres BBQ-specialiteter samt en salatbuffet. Garden Pool Restaurant serverer sandwicher, kolde drinks og is direkte ved pool-området. Taverna Bar tilbyder cocktails, samtidig med at der er aften-underholdning.

På Pestana Carlton i Funchals Lido-område bor gæsterne direkte ved havet. Hotellet har privat havvandsbad med udsigt over Funchalbugten og opvarmede pools både inde og ude. Rigtig mange stamgæster vender tilbage til hotellet gang efter gang.

 

Af Jørgen Schultz
i Funchal, Madeira