Madeira-bane når nye højder

Santo da Serra har flere gange været vært for Europa Touren.

Santo da Serra-banen på Madeira, som Europa Tonen har besøgt flere gange, er blevet belønnet for omfattende investering.

Det kendte fordelskort, Golfamore, har kåret Santo da Serra på Madeira som den bedste bane i Portugal.

Santo da Serra strøg til tops foran West Cliffs Golf Links og Praia D’El Rey inde på fastlandet. Det berømte 27-hullers anlæg blev også hædret i kategorien ‘den mest overkommelige bane i Portugal’, mens den anden bane på Madeira, Palheiro Golf, vandt prisen for ‘Bedste gæstfrihed i Portugal’.

Den dobbelte anerkendelse er en fin anerkendelse for Santo da Serras investering i den opgradering af banen på knap 20 millioner kroner, som blev foretaget tilbage i 2022. Antallet af spillede runder steg i 2023 steg med op til 27 procent sammenlignet med det foregående år.

Ud over at være en golfoplevelse af de store har Santo da Serra også en enestående beliggenhed oppe i bjergene med udsigt ud over Atlanterhavet.

Ricardo Vieira, salgs- og marketingchef hos Clube de Golf Santo da Serra, er glad for anerkendelsen:

– At blive kåret som den bedste bane i Portugal er fantastiske nyheder og noget, som alle i klubben er meget stolte af. Vi har foretaget nogle betydelige ændringer og investeringer i løbet af de sidste par år for at forbedre golfbanens kundeoplevelse, som vi tilbyder, og en pris af denne art er fortjent anerkendelse for alt det hårde arbejde, vi har været igennem.

Clube de Golf Santo da Serra er et af tre verdensklasses golfsteder i den portugisiske øgruppe Madeira sammen med Palheiro Golf og Porto Santo Golfe.

Madeira ligger cirka 1.000 km fra det europæiske fastland – og kun 500 km fra det afrikanske kontinent. Madeira har et forbløffende mildt klima, der spænder fra 25 grader om sommeren til omkring 17 grader om vinteren med meget milde gennemsnitstemperaturer og moderat luftfugtighed, hvilket gør det er det perfekte sted året rundt for en golfferie.

Den bedste måde at nyde øens golf på er med et Madeira-golfpas, som giver indehavere en uovertruffen golfoplevelse, er tilgængeligt for både enkeltpersoner og grupper og kan bookes på en tre- eller fem-runder basis.

Af Jørgen Schultz