Syv golfbaner med i opløbet som Danmarks bedste

Lübker Golf løb i fjor med titlen som Danmarks bedste golfbane. Også i 2023 er banen blandt de nominerede. Foto: Lübker Golf

World Golf Awards afvikles for 10. gang. Her kåres verdens bedste golfbaner. Syv kandidater bejler til at være Danmarks bedste.

Når World Golf Awards mandag den 23. oktober kårer verdens bedste golfbaner, så er der denne gang syv danske baner, som bejler til titlen som Danmarks bedste bane.

De syv baner er følgende:

Esbjerg Golf Klubs Marbæk-bane

Lübker Golf & Spa Resort (Sand/Sky-sløjferne)

Simon’s Golf Club

The Scandinavian Old Course

Silkeborg

Holstebro Golfklub (Skovbanen)

Aalborg Golf Klub

De seks førstnævnte var også nomineret i fjor, mens Aalborg Golf Klub i år er ny. Lübker Golf er ikke blot nomineret som Danmarks bedste. Banen på Djursland er også med i feltet som Europas bedste golfbane – i øvrigt i hård, hård konkurrence med ikke færre end 38 andre kandidater.

Hvem, der løber med kåringen som Danmarks bedste, bliver afgjort torsdag den 28. oktober ved en galla-ceremoni på Radisson Blu Hotel i Abu Dhabi. Det er 10. gang, at der uddeles en lang række priser. Ud over kåringer af de bedste baner i en lang række lande, bliver der blandt andet også sat navne på verdens bedste bane samt verdens bedste golfhotel.

I fjor var det Lübker, som stak af med titlen som Danmarks bedste.

Af Jørgen Schultz