Marienlyst Strandhotel får ny vinbutik: Byder på europæiske kvalitetsvine og delikatesser

Den nye vinbutik giver muligheder for at nyde et glas kvalitetsvin. Foto: Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel har netop slået dørene op til en ny vinbutik, Compagnie des Artistes. Denne nye, eksklusive vinbutik lover en oplevelse ud over det sædvanlige med en nøje udvalgt samling af europæiske kvalitetsvine – og med sin unikke atmosfære og høje kvalitetsstandarder forventes Compagnie des Artistes at blive et foretrukket sted for både vinelskere og hotelgæster.

Marienlyst Strandhotel tager nu vinoplevelsen på hotellet til et nyt niveau. Med åbningen af den nye vinbutik Compagnie des Artistes kan både gæster og besøgende på Marienlyst Strandhotel nemlig ikke kun se frem til at nyde en uforglemmelig smag af europæiske kvalitetsvine, men nu også tage en del af denne eksklusive oplevelse fra hotellet med sig hjem.

Vinbutikkens portefølje er i følge en pressemeddelelse omhyggeligt kurateret – og med et sortiment, der hele tiden vokser, er det for butikken muligt at tilbyde et ekstraordinært udvalg af vine i alle prisklasser. Både sjældenheder, små partier og gamle årgange, der gør det muligt at tilfredsstille selv den mest krævende smag. Sortimentet inkluderer vine fra dygtige producenter i både Frankrig og Italien med priser, der starter fra 98 kr. Herudover vil butikken ligeledes introducere øl og en række delikatesser som olivenolie, chokolade og fremragende spiritus i løbet af efteråret.

Vinbutikken er ikke kun åben for hotellets gæster. Foto: Marienlyst Strandhotel

Den perfekte vinoplevelse kan skræddersys

Compagnie des Artistes ligger kun få skridt fra Marienlyst Strandhotels reception. Dette giver mulighed for en perfekt kombination af et besøg i vinbutikken og en afslappet, men udsøgt frokost eller middag på en af hotellets tre restauranter. Uanset om man er på udkig efter den perfekte flaske til en helt særlig lejlighed eller blot ønsker at udforske nye smagsoplevelser, står vinbutikkens eksperter altid klar til at skræddersy den perfekte vinoplevelse.

Compagnie des Artistes holder åbent syv dage om ugen med åbningstider, der passer til hotellets aktiviteter og årstider. De aktuelle åbningstider er som følger:

  • Mandag: 09.00 – 11.00 + 14.00 – 20.00
  • Tirsdag-fredag: 14.00 – 20.00
  • Lørdag – søndag: 10.00 – 20.00

Af Jørgen Schultz