Udsøgt gourmet-adresse i hjertet af Cannes

Det er gourmet i høj klasse, som tilbydes på La Mome Restaurant i Cannes.

Det er Middelhavet og det italienske køkken, som præger spisekortet i Restaurant La Môme i filmbyen på den franske sydkyst.

Cannes, Frankrig: Restaurant la Môme i Cannes nyder godt af sin enestående beliggenhed.

Restauranten ligger i en bilfri gade i hjertet af Cannes mellem Rue d’Antibes og La Croisette, ikke langt fra Palais des Festivals, som hvert år ruller den røde løber ud for at modtage alverdens stjerner inden for film.

På restauranten er der også rig lejlighed til at gå ombord i mange spændende cocktails.

Smart interiør og et spisekort rost til skyerne gør, at restauranten har rigtig mange gæster, så bordbestilling er en rigtig god ide.

Menuen tilpasses sæsonerne

Køkkenpersonalets retter er inspireret af Middelhavet og ikke mindst det italienske køkken. Menuen tilpasses sæsonerne, og chefkokkene har en forkærlighed for de italienske klassikere, som de fortolker på sin egen helt overdådige facon.

Det gælder Carpaccio, La Milanaise, Risotto med trøffel, hummerpaccheri, Ravioli, Fagottino med grøntsager og ceviches. For blot at nævne noget af indholdet på spisekortet, som altså varierer afhængig af årstid.

Restauranten ligger kun ganske få minutters gang fra Cannes’ verdensberømte, La Croisette.

Restauranten er indrettet i Art Deco-stil, og ud over at kunne fornøje sig med fantastisk mad er der også mulighed for en bred vifte af cocktails.

SE NÆRMERE PÅ SPISEKORTET

 

Af Jørgen Schultz
i Cannes, Frankrig