Vi Elsker Golf klar med tre arrangementer i 2020

Andreas Hartø, til venstre, og Brian Vester står bag Vi Elsker Golf-konceptet. Tre arrangementer er i kalenderen i 2020. Foto: GolfPeople

Det nye turneringsprojekt, som GolfPeople står bag, bliver med to gange Rømø samt et enkelt arrangement på Langesø Golfklub.

Rømø-Langesø: Tre arrangementer har Vi Elsker Golf-konceptet sat i kalenderen i 2020. Der bliver to arrangementer på Enjoy Resorts på Rømø samt et enkelt arrangement på Langesø Golfklub på Fyn.

“Vi Elsker Golf” er et nyt og spændende turneringsprojekt sat i verden af den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø, og mangeårige Ecco Tour-arrangør, Brian Vester. De to har firmaet GolfPeople.

Den tidligere Europa Tour-spillere Andreas Hartø er klar med clinics ved de tre Vi Elsker Golf-arrangementer i 2020. Foto: GolfXtra

Tanken bag “Vi Elsker Golf” er at lave nogle sociale golfturneringer for helt almindelige danske golfspillere. Langt de fleste golf-turneringer i Danmark arrangeres internt i klubberne eller er skabt til erhvervslivet til høje priser. Det vil arrangørerne gøre op med, så alle danske golfspillere, der “elsker golf”, kan være med.

De tre arrangementer ligger på følgende tidspunkter:

• 11. – 14. juni: Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø er for “4-mands hold”

• 21. – 24. august: Vi Elsker Golf på Langesø er for “2-mands hold”

• 17. – 20. september: Efterårsklassikeren, Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø

Der kan læses mere om indholdet i de enkelte arrangementer samt priser på GolfPeople’s website