Vi elsker golf: Hyggelig golfturnering på Rømø

Der er optræk til masser af golf og hygge på Enjoy Resorts på Rømø i september.

Det nye firma GolfPeople står bag en social og hyggelig turnering på Enjoy Resorts på Rømø fra den 12.-15. september. Særligt kvinderne har meldt sig til.

Rømø: Der er optræk til en rigtig hyggelig golfturnering med golf, wellness, kulinariske oplevelser og masser af socialt samvær på Rømø i dagene 12.-15. september.

Vi elsker Golf på Enjoy Resorts Rømø.

Det er titlen på turneringeen, som det nye firma GolfPeople står bag. Firmaet er stiftet af den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø, og den tidligere Ecco Tour arrangør, Brian Vester.

Der er masser af tricky huller på golfbanen på Rømø. Foto: GolfXtra

Rejseselskabet Green2green er blevet officiel rejsepartner for GolfPeople, og selskabet har ønsket at bakke op om det nye koncept på Rømø og vil selv være til stede under arrangementet for at støtte deres spanske samarbejdspartnere i Cadiz, som også bliver en del af Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts på Rømø.

Peter Grinsted, der i dag ejer green2green, er tidligere direktør for resortet på Rømø og har en stor forkærlighed for stedet. Enjoy Resorts på Rømø er perfekt til en stor golfturnering hvor mad, underholdning, spa og wellness, hygge og overnatning spiller en stor rolle. Og med Lune Carlsen og Klassens Tykke Dreng til at levere underholdningen, så skal det nok blive nogle sjove aftener.
Der er god gang i tilmeldingen, og særligt fra spindesiden er der rigtig mange tilmeldinger. Måske særligt på grund af de formidable wellness-muligheder på Enjoy Resorts.

Pakken indeholder:
• 3 holdmatcher + 1 prøverunde på ankomstdagen
• 3 overnatninger i lækre feriehuse
• Gratis adgang til Spa & Wellness fra torsdag til søndag
• 3 aftenarrangementer med spisning og underholdning
• Let forplejning på runderne
• Clinic / show med tidligere Europatour spiller Andreas Hartø
• Meget mere

Hvert hold består af fire spillere, og prisen pr. person er: 2.650 kroner

LÆS MERE: Tilmelding