Chinatown i San Francisco er spækket med restauranter

Chinatown i San Francisco byder på et væld af kulinariske oplevelser.

Ud over mange golfoplevelser er der masser af kulinariske tilbud samt shopping og kultur i Chinatown.

San Francisco, USA: Når golfrunden i San Francisco-området er overstået, så er det med at komme ind til byen for at få nogle ganske særlige oplevelser uden for banen.

Bydelen Chinatown, der er lige så gammel som selve San Francisco, er det næststørste asiatiske samfund i Nordamerika. Både lokale og gæster, der besøger området for første gang, vil blive overraskede over den store mængde restauranter og interessante seværdigheder, som Chinatown har at byde på.

Overalt i San Francisco er der mulighed for at finde foodtrucks, der langer overdådige mængder mad over disken. I Chinatown er man nødt til at prøve gadevognenes lækre dim sum, der sender dig direkte til Kina, hvis du lukker øjnene. Det er dog ikke kun gadevognene, der byder på autentisk mad. Great Eastern Restaurant er et af nabolagets gemte perler med overdådige menuer med retter som dumplings, stegt and og dim sum.

Fantastiske cocktails

Hvis det gælder om fantastiske cocktails så prøv at find Li Po Cocktail Lounge.

Denne bar, som var en af Anthony Bourdains favoritter, er 77 år gammel og opkaldt efter en gammel digter. Prøv den fantastiske drink, Mai Tai, mens du kigger betaget på den gyldne Buddha, der smyger sig rundt om baren. Det bliver ikke meget mere kitchet, og alligevel er det slet ikke kikset!