Californiens solrige oase med masser af golfbaner

Indian Wells Golf Resort er én af de mange golfbaner i området.

Greater Palm Springs et par timer fra Los Angeles byder på et væld af oplevelser. Ud over golf er der masser af shopping, restauranter og kunst.

Greater Palm Springs, Californien: Californiens solrige oase.

Sådan kaldes Greater Palm Springs på den amerikanske vestkyst. Området dækker over ikke færre end ni unikke byer; Palm Springs, Desert Hot Springs, Cathedral City, Rancho Mirage, Palm Desert, Indian Wells, La Quinta, Indio og Coachella, er kendt verden over for sit brede udvalg af berigende oplevelser.

Oasen midt i den Californiske ørken byder på afslappet og tilbagelænet stemning og en velkommende attitude, der indbyder til afslapning, sjov og unikke oplevelser under solskin og ikoniske palmetræer.

Området er begunstiget af underjordiske kilder, som betyder, at ørkenen bliver ørkenen levende her, ikke kun med signaturpalmer, men også med en række feriebysamfund – Palm Desert, Rancho Mirage, Indian Wells og andre, såvel som byen Palm Springs med samme navn. Byen har en cool , moderne stemning fra midten af århundredet og utallige måder at slappe af på.

Talrige golfbaner er der at vælge imellem i en fantastisk natur ved Greater Palm Springs. Foto: Visit California

Tilbage i 1950’erne byggede stjerner som Frank Sinatra og Elvis Presley elegante villaer, spillede golf på mesterskabsbaner og spiste og spiste natten væk. I dag har regionen stadig masser af retro – men har også næste generations energi med nye lækre restauranter, luksushoteller og fabelagtig shopping. Plus, der er skønheden i Californiens ørken rundt omkring. Ta’ ud i mørket og se op på en million stjerner – intet andet end dig, dine tanker og lyden af ørkenvinden

Flere end 100 golfbaner

Destinationen er rig på oplevelser for besøgende lige fra udendørs aktiviteter, shopping, restauranter og kunst til berømte begivenheder i verdensklasse.

For golfspillere er Greater Palm Springs et eldorado. Med over 100 golfbaner og mere end 300 solskinsdage hvert år er Greater Palm Springs fortjent til sit ry som en topdestination for golf.

Greater Palm Springs er beliggende blot to timers kørsel fra Los Angeles International Airport (LAX), hvilket gør destinationen let at komme til fra Skandinavien.

Af Jørgen Schultz

Her kan du finde inspiration til de mange golfbaner