Mallorca-resort i rustikt miljø investerer stort

Fra Pula Golf Resort er der ikke langt ud til Middelhavet på østsiden af Mallorca. Foto: Pula Golf Resort

Der er investeret stort i Pula Golf Resort på østsiden af Mallorca. Blandt andet er ferielejlighederne opgraderet.

Mallorca, Spanien: Hele otte gange har Pula Golf Resort på østsiden af Mallorca været hjemsted for Europa Touren.

Efter en vanskelig nedlukning på grund af coronapandemien er der investeret betydeligt i en række af faciliteterne på resortet. Ferielejlighederne, hvor der er mulighed for at overnatte, er opgraderet. Eksempelvis er lejlighedernes køkkener moderniseret.

Pula-banen blev åbnet tilbage i 1996. Foto: Pula Golf Resort

På resortet er der desuden åbnet for et state-of-the-art spaområde. Resortet omfatter også et udendørs pool- og saunaområde med udsigt ud til Middelhavet. Som endnu en nyhed er der ved driving rangen har gæsterne nu adgang til TrackMan, som er med til at forbedre datagrundlaget, når der trænes.

Pula Golf Resort blev åbnet tilbage i 1995 – og blev i årene 2004-2008 fuldstændig redesignet af José María Olazábal – den kendte spanske major- og Ryder Cup-spiller og -kaptajn. Banen måler 6246 meter fra de bagerste teesteder.

I ferielejlighederne er der ikke mindst investeret i modernisering af køkkenfaciliteter. Foto: Pula Golf Resort

Pula Golf Resort er også kendt fra Séra de Pula Restaurant – elegant indrettet i rustikt interiør. Kokkene anvender i vid udstrækning lokale råvarer, hvoraf mange er dyrket i de køkkenhaver, som findes ved resortet. Hele 6000 kvadratmeter udgør dyrkningsarealerne.

Overnatningsmulighederne omfatter i alt ti hotelværelser samt 21 lejligheder. Hotelværelserne er indrettet i en typisk spansk Finca-bygning.

Af Jørgen Schultz