Ekstra billetter sat til salg til The Open på Royal Portrush

Italienske Francesco Molinari er forsvarende Champin Golfer of the Year. Til juli skal han forsvare The Claret Jug i Nordirland. Foto: The Open.com

Vil du opleve sommeren the Open i Nordirland, så er der nu mulighed for at få fat i de 15.000 ekstra billetter, der er sat til salg.

Royal Portrush, Nordirland: Årets første major på Augusta National er afviklet. Vil du opleve en anden af de traditionsrige turneringer, så er der sat ekstra billetter til salg til sommerens The Open på Royal Portrush i Nordirland.

15.000 ekstra billetter har været til salg siden mandag, og det er formentlig med at slå til for at komme i betragtning.
2019-udgaven af The Open bliver den 148. i rækken, og med Tiger Woods’ sejr i Masters, så er der for alvor opstået spænding omkring, hvorvidt det lykkes for Woods at indhente Jack Nicklaus’ 18 majorsejr. Woods er nået til 15.

Afvikles 14.-21. juli

Når The Open afvikles på Royal Portrush i dagene fra 14.-21. juli, så er det kun anden gang i turneringens historie, at The Open foregår uden for Skotland og England. Første gang var på samme bane – helt tilbage i 1951.

Der ventes op mod 200.000 tilskuere til trænings- og turneringsrunderne, så der bliver pres på både landeveje og jernbanestrækningen oppe nordpå i Nordirland. Der bor kun 7.000 indbyggere i kystbyen Portrush, og der vil blive indsat færger og skibe for at transportere de mange tilskuere, så der ikke opstår fuldstændig kaos i den lille by.