Almenara-hotellet skifter navn – og går ny fremtid i møde

Når SO/Sotogrande åbner til foråret, kan gæsterne se frem til et lusuriøst hotel.

Hotellet tæt ved Sotogrande bliver til SO/Sotogrande. Stort renoveringsprojekt afsluttes i foråret 2021, hvor det luksuriøse hotel genåbner med 151 stilfulde værelser.

Sotogrande, Spanien: Rigtig mange danske golfspillere kender stedet. Almenara Hotel i Sotogrande på Solkysten bliver en del af AccorHotels, som driver hoteller knap 100 lande. Samtidig skifter hotellet navn til SO/Sotogrande.

Der bliver tale om et samarbejde med Sotogrande SA, som er promoter og udvikler af den eksklusive feriedestination med masser af aktiviteter.

Flere restauranter er der at vælge mellem på det nyrenoverede hotel.

Almenara Hotel er ved at sætte punktum for et større renoveringsprojekt, og efter genåbningen i foråret 2021 indgår hotellet så i SO/Hotels & Resorts.

Sotogrande er en prestigefyldt destination beliggende på den sydlige spids af Spanien, der er kendt for sine sports- og fritidstilbud. Beliggende ved Middelhavskysten mellem Marbella og Gibraltar vil SO/Sotogrande være det perfekte udgangspunkt, når der skal spilles golf og i øvrigt udforske Andalusien.

Omkring 150 stilfulde værelser bliver der på hotellet.

Det nye luksushotel med udsigt over hele Sotogrande har 151 stilfulde værelser med 24 suiter, der sætter nye standarder for ægte luksus-gæstfrihed inden for destinationen.

Betagende udsigt

SO/Sotogrande har også anlagt haver med en betagende udsigt over havet, Gibraltar og det andalusiske landskab og i nærheden af nogle af de mest enestående golf-områder i Europa. Denne autentiske oase vil fange essensen af Sotograndes originalitet. Sotogrande ligger bekvemt nær de internationale lufthavne Malaga, Gibraltar og Jerez, og ligger en halv times kørsel fra Marbella og Puerto Banús.

Der er masser af fantastiske golfbaner i Sotogrande-området. Her er det Almenara-anlægget.

Sotogrande er adskilt fra andre elite-destinationer i Europa på grund af bredden og variationen i dens verdensklasse inden for sports- og fritidstilbud. Tre af Europas bedste golfbaner, Real Club Valderrama, La Reserva Club, Real Club de Golf Sotogrande kan findes inden for en radius på fire kilometer.

SO/Sotogrande-hotellet vil give mulighed for ferie med kvalitet. Uanset om gæsterne er der for at slappe af eller arbejde, vil de blive forkælet med udvalg af fem svømmebassiner, ni restauranter og caféer samt mere end 2.000 kvadratmeter spa- og fitnessfaciliteter.

SOSotogrande er et spændende nyt hotel til SO-porteføljen, der inkluderer hoteller i Havana, Auckland, Berlin, Wien og Skt. Petersborg.