San Ignacio-hotellet er ro og fred under palmerne

Lige ved siden af El Cortijo-golfbanen uden for Las Palmas ligger det hyggelige San Ignacio-hotel.

Lige ved siden af El Cortijo-golfbanen tæt ved Las Palmas på Gran Canaria ligger et særpræget og hyggeligt hotel i bygninger fra det 18. århundrede.

Gælder det om at opleve et mindre, hyggeligt og anderledes hotel, så kan der passende checkes ind til Hotel Cortijo San Ignacio Golf.

LÆS MERE: En stærk afslutning på El Cortijo på Gran Canaria

Elegante og charmerende i ægte kanarisk stil er værelser og omgivelser indrettet på hotellet.

Hotellet ligger ikke ved stranden eller på en fornem adresse i en storby. Men hotellet er nærmeste nabo til El Cortijo-golfbanen – et kvarters kørsel fra hovedstaden på Gran Canaria, storbyen Las Palmas på nordsiden af øen.

I bygningerne, som elegant og charmerende er restaureret, er der indrettet blot 16 dobbeltværelser. Alt sammen indrettet i bygninger, der er fra det 18. århundrede.

Hotellet ligger ved massevis af palmer med en hyggelig swimmingpool, der giver anledning til afslapning efter golfrunden.

Masser af detaljer i træ

Dette typiske historiske hus på Gran Canaria gemmer alle de traditionelle elementer i boligerne fra det attende århundrede på de kanariske øer. Murværket, træ-detaljer og skrånende lofter i de hyggelige værelser.

På det lille hotel er der også rig mulighed for at møde andre golfspillere. Men samtidig er det også muligt at trække sig tilbage i ro og fred.

Her er fred og ro, som giver lejlighed til at nyde livet og hinanden. Alle 16 dobbeltværelser samt to enkeltværelser har eget badeværelse med hårtørrer, skabe og små terrasser. Værelserne er store og rummelige dekoreret med sans for detaljer. Soveværelserne er indrettet med tidens detaljer og stil, og på flere af sengene af der smedejerns hovedgærde og antikke møbler.

Sengegavle i smedejern er der i flere af de lyse og rummelige værelser.

Hotellet tilbyder gratis trådløst netværk i alle værelser på hotellet.

San Ignacio-hotellet er ganske enkelt unikt.

Flere danske rejseselskaber har hotellet med i deres program.

 

Af Jørgen Schultz
i Telde, Gran Canaria