Er det Europas flotteste Halfway-house?

Fra halfway-huset, Calma, er der en enestående udsigt til Gibraltarklippen.

La Hacienda-resortet med udsigt til Gibraltar-klippen høster ikke blot ros for to fantastiske baner – Links og Heathland. På Linksbanen er det nærmest et must at gøre stop ved banens 10. hul i halfway-huset med navnet Calma.

Tænderne kan sagtens begynde at løbe lidt I vand, når du nærmer dig det nyåbnede Halfway-house på La Hacienda Links-banen. Anlægget er kendt for sin spektakulære udsigt hen mod den berømte Gibraltar-klippe.

LÆS MERE: Costa del drama på La Hacienda Links

Calma er navnet på Halfway-house, som ligger ved banens 10. hul. Dette fantastiske halfway-house åbnede i august 2023 og har fået særdeles positive anmeldelser og omtale. Her er der mulighed for spillerne til ikke blot at nyde en spektakulær beliggenhed ved havet – men også smage en lækker menu baseret på lokale andalusiske råvarer.

Opførelsen af halfway-huset ved linksbanens 10. hul er foretaget med det lavestmulige CO2-aftryk.

 og er en af ​​tre førende hædersbevisninger, som det 36-hullers spanske resort er blevet nomineret til. for ved årets prisuddeling, som finder sted på Madeira i november.

Calma blevet opført og indrettet ved hjælp af de bedste bioklimatiske metoder og bæredygtige materialer med et næsten nul CO2-aftryk. Det tilbyder et udvalg af frisklavede tapas, snacks og desserter, som golfspillere kan nyde.

Enorm transformation

Med en lille restaurant og et stort terrasseområde kan anlægget rumme arrangementer på op til 200 personer og administreres af Sal Verde – La Haciendas nyligt åbnede strandbar og restaurant – og er en af ​​en række nye investeringer, som i alt i alt understreger målsætningen at foretage en transformation til et af Europas førende moderne 36-hullers golfbaner.

Beliggende i Cadiz kommune San Roque tæt på Sotogrande har La Hacienda Links Golf Resort gennemgået en betydelig ombygning i de sidste to år med en række forbedringer foretaget på og uden for golfbanen.

Udover relanceringen af ​​Links-banen tilbage i 2022 efter en større renovering af den amerikanske arkitekt Kurtis Bowman og åbningen af ​​et nyt klubhus, har resortet foretaget en ny serie af opgraderinger af sine golf- og fritidsfaciliteter – herunder nye investeringer på resortets anden 18-hullers-bane, Heathland.

Derudover fortsætter resortet forberedelserne til at lancere et nyt Fairmont hotel og villaer i den nærmeste fremtid, hvilket understreger resortets ambition om at blive en af ​​de mest eksklusive og luksuriøse golfudviklinger i Spanien.

 

Af Jørgen Schultz
i Alcadeisa