Aphrodite Hills på Cypern kåret til årets europæiske golfbane

Fra store dele af golfbanen er der den skønneste udsigt ud over Middelhavet. Foto: Aphrodite Hills

Websitet Luxury Travel Guide hædrer resort på Cypern. Her er alt, hvad ferie- og golfhjertet kan begære.

Cypern: Det anerkendte internationalt kendte website for luksusrejser, Luxury Travel Guide, har hædret Aphrodite Hills på Cypern som ”Årets europæiske golfbane 2018/2019”.

Og kåringen kommer ikke ud af ingenting. Gennem de sidste 12 måneder har Luxury Travel Guide modtaget ikke færre end 21.333 nomineringer fra 34 lande. Vinderen er blevet kåret på baggrund af brand, innovation, brugeroplevelse samt service.

Direkte ved golfbanen ligger hotellet med alle tænkelige faciliteter. Foto: Aphrodite Hills

Knap 50 kilometer vest for Limassol ligger det enorme resort, som er bygget som en eksklusiv ferieby på en bakke med en fortræffelig udsigt ud over Middelhavet.

Storslået klubhus

Golfbanen er en sand mesterskabsbane med et storslået klubhus. Fra bagerste teesteder er banen 6.289 meter med udsigt over det sted, hvor Aphrodite – den græske gudinde af kærlighed – siges at være opstået fra havet.

Den prisbelønnede golfbane blev designet af den anerkendte arkitekt, Cabell Robinson. Robinson har designet Aphrodite Hills til at være den perfekte blanding af udfordrende pot bunkers, fairways med frodigt bermuda græs og generøse og hurtige greens. Yderligere faciliteter på Aphrodite Hills Golf omfatter et omfattende praksisområde med to store putting green, træningsfaciliteter samt en 9 hullers-akademibane.

Resortet omfatter også hotel samt villaer.

*