Apollo og Radisson udvider samarbejdet til Norden

Apollo og Radisson har længe haft et tæt samarbejde på destinationer rundt omkring i verden. Flere af Apollo Mondo koncepthotellerne er således hoteller i Radisson-kæden, som er nøje udvalgt for deres kvalitet og høje kundetilfredshed. Denne sommer udvides samarbejdet til også at gælde i Norden. Således bliver udvalgte Radisson hoteller i de nordiske storbyer nu en del af samarbejdet.

Apollo og Radisson har længe haft et tæt samarbejde på destinationer rundt omkring i verden. Flere af Apollo Mondo koncepthotellerne er således hoteller i Radisson-kæden, som er nøje udvalgt for deres kvalitet og høje kundetilfredshed.

København: Rejseselskabt Apollo og hotelkæden Radisson udvider denne sommer samarbejdet til også at gælde i Norden. Således bliver udvalgte Radisson hoteller i de nordiske storbyer nu en del af samarbejdet.

Samarbejdet mellem Apollo og Radisson går langt tilbage. Men på Apollos hjemmebane er det ganske nyt, at rejseselskabet Apollo og hotelkæden Radisson går sammen om at tilbyde Apollos rejsende hotelophold i de nordiske storbyer.

Novair-fly fra 11. juli

Allerede fra den 11. juli flyver det første Novair fly fra Danmark til Norge, og nogle af flyets rejsende vil givetvis skulle overnatte og nyde deres morgenmad på et Radisson Blu hoteller i Tromsö, Bergen eller Oslo. I alt syv Radisson hoteller i Norden bliver en del af samarbejdet.

– Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Apollo denne sommer. Vi ser frem til at sige velkommen til Apollos gæster på vores Radisson Blu-hoteller i både Norge, Sverige og i Danmark. Gæsterne bliver både børnefamilierne, sportsentusiasterne, kulturelskerne og alle de andre, som vi vil gøre vores for at give en god ferie i Norden, siger Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics hos Radisson Hotel Group.

Rejserne fra Danmark til henholdsvis Oslo og Bergen i Norge, som afgår fra København og Aalborg, kan bestilles præcis, som vi kender det fra enhver anden charterrejse med fly og hotel.

Som en del af samarbejdet vil Apollo Mondo-konceptet, som man ellers kun kan opleve på mere sydlige himmelstrøg, blive rullet ud på udvalgte Radisson hoteller rundt omkring i Norden. På den måde vil man som gæst kunne opleve bl.a. yoga, gruppetræning, udendørstræning, løbetræning og børneklubben Polly & Mino – alt sammen med Apollos uddannede instruktører og personale.

fakta

Syv hoteller i Apollo’s portefølje

I Norden findes i alt 60 hoteller i Radisson Hotel Group. Syv af disse bliver en del af Apollos hotelportefølje.

Det drejer sig om:

Danmark: Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, Radisson Blu Scandinavia København, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus.

Sverige: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Norge: Radisson Blu Hotel Tromsö, Radisson Blu Royal Hotel Bergen og Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo