Nyhed fra Apollo: Golfbaner i Vietnam kan nu også nås fra Billund

Der er mange dejlige golfbaner i Vietnam; her er det Laguna Lang Co Golf Club.

Apollo er klar med vinternyhed og udvider flyvningerne til Vietnam med afgang fra Billund Lufthavn. Første fly letter den 12. december 2018.

Der er masser af lækre golfbaner i Vietnam. Nu kan det asiatiske land også nås fra Billund Lufthavn. Det er Apollo, som åbner for rejser fra Billund til Vietnam denne vinter. Det første fly med retning mod Ho Chi Minh City letter fra Billund i midten af december, og der er allerede nu rift om pladserne.

LÆS MERE: Et luksusresort skyder op på Vietnams østkyst…

Det første fly fra Billund mod Ho Chi Minh City letter den 12. december 2018, og rejsesæsonen strækker sig frem til 10. april 2019 med mulighed for selv at bestemme, om vinteren skal forsødes i eksempelvis en uge, 14 dage eller endnu længere tid.

Indlogeringen varierer fra et 3-stjernet storbyhotel i Ho Chi Minh City til et resort med privat strand i Phan Thiet og endda et 5-stjernet luksushotel midt i det pulserende storbyliv.

”Vi har efterhånden fået en del rigtig attraktive muligheder for vores rejsende i Vietnam – og det uanset, om man er til strand-daseri og surfing eller storbyliv og gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige. Man kan endda kombinere begge dele og fx tage en rundrejse med stop i Hanoi, Ho Chi Minh City, Hoi An og Phan Thiet, hvis man for alvor vil stifte bekendtskab med dette smukke og utroligt gæstfri land, der sågar for ganske nyligt er blevet kåret som fremtidens rejsemål”, forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Noget for enhver smag og pengepung

Rejsende, der altså vil rundt og opleve landets mange facetter, kan selv skræddersy en rejse rundt i det smukke land med den fantastiske natur og kultur. Eller man kan vælge at slappe af og nyde livet i kystbyen Phan Thiet med små hyggelige restauranter, gode forhold til kite- og windsurfing samt røde sanddyner, så langt øjet rækker.

”Om man vil være i Vietnam i en uge eller fx 14 dage er helt op til en selv, og hvor meget af landet, man vil stifte bekendtskab med. Vores produkt i Vietnam er ekstremt fleksibelt, så det handler i høj grad om muligheder frem for begrænsninger, når først man har besluttet sig for at rejse dertil. Alt kan næsten lade sig gøre, så det er vel næsten kun rejsebudgettet, der skal afgøre, hvad man ender med at se, opleve og, ikke mindst, smage”, mener Glenn Bisgaard.

fakta

Fra Billund til Vietnam

Flyrejsen fra Billund til Saigon i Vietnam sker med Turkish Airlines med mellemlanding i Istanbul.

Priserne starter fra ca. 8.498,- kr. per person for fly og hotel med morgenmad i 14 dage.