Apollo er tilbage i strandparadiset Jandia

Jandia byder ikke kun på golfmuligheder - men også ferie og afslapning samt fantastiske strande. Foto: Apollo

Fuerteventura er den af De Kanariske Øer, der vokser hurtigst i popularitet. Og nu udvider Apollo med et endnu bredere udvalg af destinationer og hoteller på øen, som også kan bryste sig af tre golfbaner.

Ingen anden destination kan måle sig med De Kanariske Øers popularitet i vintermånederne. Det ved også rigtig mange golfere, som i årtier er valfartet til kanarieøerne i den mørke tid.

Og mens Gran Canaria har haft en stabil efterspørgsel i flere årtier, så stryger Fuerteventura frem som stærk konkurrent med rekordfart. Hos Apollo er sports- og strandparadiset, Fuerteventura, da også den af De Kanariske Øer, der stiger mest i efterspørgsel. Indtil videre har der allerede været en salgsfremgang på Fuerteventura på intet mindre end 45 pct. sammenlignet med samme periode sidste år.

Det er hovedsageligt den spektakulære natur og det brede udbud af aktiviteter, der lokker danskerne til Fuerteventura. Tre golfbaner er der også at vælge mellem. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at Fuerteventura særligt skiller sig ud blandt unge voksne og aktive rejsende, eller at det netop er her, Apollo har sit Apollo Sports-flagskib: Playitas Resort.

– Fuerteventura er den kanariske ø, der på flere måder adskiller sig fra de andre øer. Stemningen er en blanding af boheme og sporty, klimaet er solrigt 300 dage om året – og landskabet er oplyst af oaser, silkebløde strande og charmerende landsbyer. Det er ikke uden grund, at filmskabere fra hele verden har kastet deres kærlighed på øen, siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo i en pressemeddelelse.

Oplev “Europas Hawaii”

I alt tilbyder Apollo seks forskellige feriebyer på Fuerteventura – lige fra populære Corralejo i nord til Costa Calma i syd. Alle områderne har smukke strande, men den smukkeste findes på Jandiahalvøen, som længe var en af surfersamfundets bedst bevarede hemmeligheder.

I dag fremstår området og feriebyen Jandia som en af Fuerteventuras mest attråværdige – uden tvivl på grund af de kilometervis af hvide strande, som har givet øen tilnavnet “Europas Hawaii”.

Udover smukke strande byder Jandia også på flere hyggelige feriebyer – heriblandt Morro Jable. Her venter en skøn strandpromenade, flere udsøgte restauranter og en ægte samt børnevenlig atmosfære. For de eventyrlystne er der desuden mange interessante byer og oplevelser inden for rækkevidde, såsom bjergbyen Pájara.

Af Jørgen Schultz