Caribien er årets partnerland ved ferie-, camping- og golfmesse i Herning

Caribien er årets partnerland ved 2019-udgaven af Ferie for alle i Herning. Også golfspillere kan hente store oplevelser på mange spændende baner, som oftest ligger helt ude ved havet.

Fredag til søndag den 22.-24. februar afvikles den store Ferie for Alle i Messecenter Herning. Igen i år er én af de store haller fyldt med inspiration til golfrejser og masser af udstyr.

Herning: Hvert år er der et partnerland ved den store ferie-, camping- og golfmesse i Messecenter Herning; Ferie for alle. Dansk Golf Show fylder én af hallerne og er traditionen tro en del af messen.

Der bliver dans, musik, høj cigarføring og romsmagning, når Caribien er årets partner til Ferie for Alle.

LÆS MERE: Caribiens bedste golf: Den Dominikanske Republik

Når Messecenter Herning slår dørene op til Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, 22.-24. februar, bliver det en inspirerende pause fra den grå og kolde danske vinter. Her åbnes vinduer ud til den store verden og et væld af spændende rejsedestinationer.

Over 1.000 udstillere

Hos de flere end 1.000 udstillere fordelt på 65.000 kvadratmeter kan de besøgende søge inspiration til alle feriebehov, hvad enten drømmen er safari i Afrika, ny campingvogn, storbyferie i New York, et badehotel i Danmark, dykkerferie på Bali, kør-selv-ferie til en italiensk campingplads eller en golfrejse til Thailand eller andre lande. Alle de store danske charterbureauer er til stede på Ferie for Alle og er parat til at vejlede og guide gæsterne.

Der bliver høj cigarføring og dans, når Caribien er årets partnerland ved Ferie for Alle. Foto: Lars Møller

– Hvert år lægger flere end 60.000 besøgende vejen forbi Ferie for Alle. Vi er taknemmelige over den tillid, det er udtryk for, og vi gør vores bedste for, at Ferie for Alle 2019 bliver turen og tiden værd. Mens gæsterne søger inspiration til den næste ferieoplevelse, kan de opleve et væld af aktiviteter i form af musik, underholdning, smagsprøver, dykning og meget mere. Målet er, at messen skal være en oplevelse i sig selv, siger Anders Ladefoged Mortensen, projektchef for Ferie for Alle.

Søger efter det eksotiske

Danskerne søger i stigende grad det eksotiske, når de skal vælge ferie. Derfor passer det også meget godt, at årets partner på Ferie for Alle 2019 er Caribien. Det betyder ekstra fokus på øerne mellem Nord- og Sydamerika, som er kendt for sol, strand, lækre rytmer, farverig kultur og eksotisk mad. Og der bliver smagsprøver på det hele i form af dans, cigarruller, romsmagning, diverse aktiviteter, musik og en vaskeægte cubabil. Og naturligvis god rådgivning og inspiration fra de cirka 30 rejsebureauer, der tilbyder rejser til Caribien – alt fra badeferier til rundrejser og krydstogter. Et af rejsebureauerne er Bravo Tours, som blandt andet arrangerer rejser til Cuba og Den Dominikanske Republik.

– I Caribien finder man det, mange forbinder med et eksotisk rejsemål: kridhvide strande, blåt vand, palmer og et bredt spekter af feriemuligheder. Man kan vælge den magelige ferie, eller man kan gå efter en ferie med masser af oplevelser med kultur og historie. Eksempelvis byder Cuba på en spændende befolkning, en farverig kultur, en eksotisk natur med bjergrige egne og et kig ind i de forskellige historiske epoker, der har præget landet. I Den Dominikanske Republik finder man alt det eksotiske, man kan drømme om samt en hovedstad, som er rig på oplevelser, siger Peder Hornshøj, direktør i Bravo Tours.

Udstillerne på messens Caribien-område sørger for smagsprøver på Caribiens livskraftige musikkultur, fest, farver, dans og andre ingredienser fra det glade liv. Og ifølge Peder Hornshøj giver messens oplevelser for alle sanser noget helt særligt.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22.-24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*