26 golfbaner med fantastiske udsigter imponerer i Den Dominikanske Republik

Teeth of the Dog-banen er en af perlerne i Caribien.

Caribien byder sig til med flotte og spektakulære golfbaner, der ligger ud til Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Her kan golfspillere nyde faciliteter af højeste kaliber og et behageligt klima med unikke og udfordrende oplevelser året rundt.

Den Dominikanske Republik er det næststørste land i Caribien og også en af ​​de mest økologisk forskellige nationer i verden.

Fantastiske udsigter – inklusive bølger, der slår ind over dramatiske kyster, kokospalmelunde, frodige solbeskinnede fairways, blide bjerge og eksotisk natur – sætter scenen for unikt designede og særprægede golfbaner. Golfspillere har svært ved at modstå at spille på øens udfordrende baner velsignet med klar blå himmel, azurblåt hav og konstant smukt vejr.

Den Dominikanske Republik har i en årrække arbejdet ihærdigt på at etablere Den Dominikanske Republik som en eksklusiv destination for golfentusiaster.

Og det er da i høj grad også lykkedes, for flere gange gennem en årrække har der været international hyldest og priser til Den Dominikanske Republik.

The Links – designet af Pete Dye – er én af de klassiske baner i Den Dominikanske Republik.

Golf er en integreret del af den Dominikanske Republiks turismesatsning, og anerkendelsen fra det internationale golfsamfund har stor betydning for landet på øen Hispaniola. Den Dominikanske Republik har 26 udfordrende og storslåede baner, der for en stor dels vedkommende er spektakulært beliggende med front mod havet.

Landets flagskibsbaner er skabt af anerkendte designere og golflegender. Det gælder f.eks. Pete Dye, der på Casa de Campo resortet i La Romana står bag banerne Teeth of the Dog, Dye Fore og The Links.

Med britisk inspirerede bakker, laguner og søer på The Links til havvendte huller på Teeth of the Dog kombinerer banerne på forbilledlig vis variation, udfordring og naturlig skønhed.

Corales Golf Course har denne fantastiske afslutning.

Andre golfbaner som står øverst på de fleste golfspilleres bucket list inkluderer Jack Nicklaus Punta Espada. Regnet for at være blandt verdens allerfineste har banen otte huller med enestående udsigt til Det Caribiske Hav.

Playa Dorada på nordkysten byder på en bane designet af legendariske Robert Trent Jones, Sr., med fem huller med havudsigt og ét hul direkte ved af Atlanterhavet.

Inde i landet kan man ligeledes prøve sig selv af på Guavaberry Golf & Country Club nær hovedstaden Santo Domingo. Banen grænser op til et naturreservat og har et 4,5 meter højt vandfald vandfald og koralformationer, der bidrager til et dramatisk visuelt udtryk.

Af Jørgen Schultz