Half Moon Eclipse er Jamaica, når det er smukkest

Half Moon Eclipse ligger lige i strandkanten af Det Caribiske Hav. Foto: Half Moon Eclipse

Eclipse-resortet på Jamaica er ikke bare luksusboliger, masser af gourmet – men tillige en golfoplevelse af de helt store.

Montego Bay, Jamaica: Eclipse at Half Moon er ét af de ikoniske destinationer i Caribien.

Resortet på Jamaica har en fantastisk beliggenhed mellem de bølgende bakker ved Montego Bay og Det caribiske Hav. Resortet har 57 nye ferieboliger, pools, syv barer og restauranter. Der er kun ti kilometers kørsel til Sangster International Airport.

Half Moon-golfbanen har en historie, der går helt tilbage til 1962 – og er designet af Robert Trent Jones, Sr.

Mens Eclipse kun har få år på bage, så har Half Moon Golf Club eksisteret i mange flere år. Banen blev åbnet i 1962 efter at være blevet designet af Ribert Trent Jones, Sr. Senere er banen moderniseret af Roger Rulewich.

Eclipse at Half Moon er designet af det berømte arkitekt- og designfirma Hart Howerton fra New York og San Francisco. Hjertet i resortet er den store bygning – resortets ankomstoplevelse, som er indrammet af et stort Guango-træ – et af mere end 70 træer omhyggeligt genplantet for at sikre modne og naturlige omgivelser.

Uhindret udsigt over havet

Lobbyen blev hævet for at tilbyde uhindret udsigt over havet fra det øjeblik gæsterne ankommer, mens den anglo-caribiske æstetik er inspireret af jamaicansk kultur og fremhævet med elegante skodder, livlige farver og vintage familiefotografier fra ejernes arkiver.

Eclipse har en række luksuriøse boliger, der er beliggende i tre områder. I hovedbygningen har hvert værelse på anden sal store balkoner og en fantastisk udsigt, mens resortets signatur, Great House Ocean Suite, tilbyder et åbent design med op til to soveværelser, en klassisk indrettet opholdsstue, elegant spiseplads og en balkon med udsigt over den store græsplæne og Det Caribiske Hav. Der er nok grænser for publikum til denne suite, som koster 10.000 pr. nat – amerikanske dollars vel at mærke.

Hverken udsigten – eller den kulinariske kvalitet – fejler noget i Delmare, som er resortets signatur-restaurant.

Gastronomi og velvære

Eclipse tilbyder syv nye restauranter og barer. Inde i hovedbygningen ligger Lester’s Bar, mens Delmare, feriestedets signaturrestaurant, ligger direkte ved strandpromenaden. Delmare er en raffineret italiensk kulinarisk oplevelse med blandt andet skaldyr på menuen.

Hayward’s serverer jamaicansk-inspireret morgenmad, frokost og middag. Restauranten inkluderer også flere spisepladser, hvorfra man kan nyde udsigten og havbrisen.

Beach BBQ er én af mulighederne, når det gælder om at lade sig forkæle af kokkenes mesterværker. Foto: Eclipse Half Moon

North Pointe Bar & Grill har udsigt over feriestedets udsøgte infinity-pool og strand, der tilbyder specialcocktails og bar-og-grill-menu. Gæsterne kan også nyde en middag med tæerne i sandet på Spice, en afslappet strandgrill, der serverer traditionel jamaicansk grill placeret under skyggefulde kokosnøddetræer og mangrover, mens den ledsagende hængekøje Bar byder på kølige drinks, hængekøjer og gyngestole.

Gæster, der leder efter lækre og sunde grab-and-go-tilbud, kan besøge Maakit, der serverer takeaway-snacks, kager, kaffe og te, samt gaveartikler og produkter fra detailhandlen.

Half Moon Eclipse er Jamaica, når det er smukkest.

Af Jørgen Schultz