Comwell rykker fra årsskiftet ind i Odense

Fra årsskiftet 2020 overtager Comwell det tidligere Radisson-hotel i Odense. Comwell H.C. Andersen Odense bliver det nye navn for hotellet. Foto: Comwell

Med virkning fra den 1. januar 2020 overtager Comwell driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset Odeon samt Odense Koncerthus, der er beliggende ved siden af hotellet. Comwell driver i forvejen Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart på Fyn.

Odense: Fra og med den 1. januar 2020 bliver Comwell Hotels operatør af det nuværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense. Overtagelsen sker som et led i en overordnet og strategisk beslutning i Comwell-koncernen om ekspansion i de store byer.

Comwell Hotels er i fuld gang med at bygge deres første og største hotel i København, der åbner i januar 2021, og har desuden fremlagt udvidelsesplaner for deres hoteller i Aarhus og Kolding.

Glæder sig til Odense

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at bringe Comwell til Odense:

– Med overtagelsen af hotellet får vi ikke alene vores tredje hotel på Fyn. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende midt i landet i Danmarks 3. største by. Det ligger helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer. Med os som operatør af hotellet og de gode og nye konferencefaciliteter i Odeon kommer vi til at stå endnu stærkere i markedet med vores velkendte brand, et godt management og et veludviklet mødekoncept. Så jeg ser frem til at bringe Comwell til Odense for første gang i vores 50 år lange historie, udtaler Peter Schelde.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense ejes af Lillebælt Gruppen A/S.

I forbindelse med overdragelsen skifter hotellet navn til Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet, der er beliggende i centrum af byen – tæt på banegården, de to golfbaner omkring Odense, motorvejen og Odense Lufthavn – har 157 værelser, restaurant og møde- og konferencefaciliteter med plads til op mod 1.200 personer i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, der er beliggende i forlængelse af hotellet.