Constance Belle Mare Plage – en perle ude i det indiske ocean

Helt ude i strandkanten ligger Constance Belle Mare Plage. PR-foto

På østkysten af Mauritius ligger Constance Belle Mare Plage; et femstjernet resort og med to fremragende golfbaner.

Bounty-øen Mauritius har efterhånden fået opbygget et sandt arsenal, når det gælder turisthoteller og golfbaner.

The Legende-banen har en del i vand i spil. Banen blev åbnet tilbage i 1994. PR-foto

Ét af dem er Constance Belle Mare Plage, som ligger lige ud til havet på østkysten af Mauritius. Resortet er kun adskilt fra vandet af en to kilometer lang strand – en af øens bedste. Resortet ligger i et tæt bevokset område, og er designet på en måde, så gæsterne konstant føler, at de er en del af naturen.

Resortet omfatter to af øens virkelige fremragende baner – dels The Legend på 6018 meter og dels The Links  på 5942 meter. Som gæst på hotellet er der fri adgang til begge baner.

Masser af vand i spil

De to golfbaner er designet af Rodney Wright, Peter Allis og Hugh Baiocchi. Nærmest hver eneste hul har sin egen udfordring og karakter. Specielt på Legend-banen er der en del vand i spil, og der er flere fantastiske par 3 huller; ikke så lange, men hvor det handler om præcision for at komme tørskoet på green.

Der er flere teesteder at vælge imellem, og lad roligt proerne om at spille fra de bagerste klodser.

Lækre pools og med stranden i gå-afstand. PR-foto

På hotellet er der ikke færre end 259 værelser samt 18 villaer. Og så er det den ekstravagante og nærmest vanvittige Presidential villa på overdådige 852 kvadratmeter. Kulinarisk er der masser af muligheder med i alt syv restauranter og det samme antal barer.

 

Af Jørgen Schultz
på Mauritius