Mauritius får ny dramatisk bane med panoramaudsigt

La Reserve-banen på Mauritius får en underskøn udsigt over Det Indiske Ocean. Foto: Heritage Golf Club

Heritage Golf Club udbygger med en linksagtig bane tæt ved Bountyøens tropiske bugter. La Réserve Golf Links ventes at stå klar i december 2023.

Mauritius: Heritage Golf Club i det sydvestlige hjørne af Mauritius får fra 2023 endnu en klassebane.

Det kendte og luksuriøse resort, som ud over sin golfbane – Le Château Golf Course – er kendt for de to klassehoteller, Telfair og Awali. Resortet har gennem en lang årrække været kåret, hædret og fremhævet som et af de bedste i Det Indiske Ocean.

LÆS Golfxtra’s reportage fra La Chateau-banen

I det frodige og naturskønne område er der nu endnu en golfbane undervejs. La Réserve Golf Links bliver navnet på banen, som vil understøtte og bekræfte Heritage Golf Club som en eftertragtet golfdestination – også for danske golfere, som for længst har fået øjnene op for resortet.

La Réserve Golf Links vil blive forbeholdt medlemmer og gæster på Heritage- og Awali-hotekkerne. Banen designes af et par kendte sydafrikanere – dels Peter Matkovich, som også satte stregerne til Le Chateau-banen, og så den tidligere The Open-vinder Louis Oosthuizen.

Med endnu en golfbane får Heritage-resortet styrket sin i forvejen stærke position på Mauritius. Foto: Heritage Golf Club

Ikke for sarte sjæle

I forbindelse med designet af banerne er der hentet inspiration af de vilde, åbne områder samt de store kystområder. Teesteder og greens bliver forhøjet for at sikre de spektakulære udsigter over Mauritius’ tropiske bugter samt de imponerende views ud over oceanet og koralrevet.

Sportsligt betragter Louis Oosthuizen banen som været udfordrende og ikke for sarte sjæle. Der bliver tale om en strategisk og kuperet bane med linkskarakter.

Jonathan Menteath, General Manager for Heritage Golf Club, glæder sig over udvidelsesprojektet:
– La Réserve Golf Links er en bane, der forbedrer og styrker Mauritius og Heritage Golf Club som en udvalgt global golfdestination. Dette stykke land er ekstraordinært og opfylder vores vision om at skabe en bane i verdensklasse for globale golfspillere, der søger den reneste golfoplevelse på et af de mest naturligt smukke steder på jorden.

Heritage Golf Club er beliggende på den 2.500 hektar store ejendom Bel Ombre og nyder godt af to femstjernede luksusstrandresorts – herunder Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort.

Gæsterne har også mulighed for luksusvillaindkvartering eller for den ultimative oplevelse en privat suite i Le Château, plantagehuset fra det 19. århundrede med udsigt over golfbanen.

La Réserve Golf Links åbner i december 2023.

Af Jørgen Schultz