Tamarina – Mauritius’ svar på Beverly Hills

Tamarina på sydvestkysten af Mauritius har masser af skønne udsigter. Foto: Tamarina Golf

Ved den eksklusive by Tamarina Bay ligger en udfordrende golfbane designet af Rodney Wright. Ferien gøres komplet ved at checke in på det firestjernede Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel.

Tamarina, Mauritius: Manageren på Tamarina Golf Club, Alain Lenoir, mener at have et rigtigt god råd til golfspillere, som er på rejse på Mauritius.

Go West. Swing West.

Et af de svære par 3 huller på banen, hvor både vand og en bunker er i spil.

På vestkysten af øen ligger byen Tamarin. Lige i byens udkant ligger golfbanen – en vidunderlig 72 hullers parkbane med en enestående udsigt over et karakteristisk og spidst bjerg.

Allerede ved ankomsten til golfklubben falder blikket på det majestætiske Montagne de Rempart, som stikker markant i vejret med noget nær samme form som en gigantisk stykke Toblerone-chokolade.

Vælg selv; Skal det være swimming poolen eller Det indiske Ocean fra Tamarina Golf & Spa Hotel

Mageløs udsigt over oceanet

Ud over udsigten til bjerget er der mageløs udsigt ud over oceanet. Det er her byen Tamarin Bay ligger. Tamarin Bay er ikke uden grund kaldet for Mauritius’ svar på Beverly Hills på grund af de fantastisk flot beliggende villaer oppe på bjergskråningerne.

Golfbanen, der er designet af arkitekten Rodney Wright, rummer en stribe udfordrende huller, og så må banen løbe med æren af at være en af de længste på øen. 6000 meter fra det normale herre-teested skal tilbagelægges. Eksempelvis er samtlige fire par tre huller således alle på den anden side de 155 meter.

Fra værelserne er der en enestående udsigt ud over havet.

Sportsligt at der masser at tage fat på. En herlig adresse at checke ind på er Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel, som ligger helt ude ved kanten af Det indiske Ocean.

Nærmest fra hotellets værelser er der kun et langt spring ud i havet.

 

Af Jørgen Schultz
i Tamarina Bay,
Mauritius