Italiensk luksus tæt ved Digternes Bugt

Grand Hotel Portovenere har en sublim beliggenhed helt ude ved vandet. Foto: Grand Hotel Portovenere

Det femstjernede Grand Hotel Portovenere ud til den italienske middelhavskyst på grænsen mellem Ligurien og Toscana giver ikke blot mulighed for afslapning, ferie og ro. Spisekortet er fyldt med kvalitet, og der er også mulighed for at melde sig til kursus i italiensk madlavning.

Portovenere, Italien: Ude ved den italienske vestkyst ved La Specia-bugten ligger den charmerende landsby Portovenere – ligger på stedet, der forbinder den berømte Cinque Terre og den inspirerende bugt; The Gulf of Poets.

Udsigten ud over havet og over mod Palmaria-øen udgør et fantastisk panorama. I det 16. århundrede lå her et franciskanerkloster, som blev omdannet til et hotel i 1970. Efter omhyggelige renoveringer med særlig opmærksomhed på at bevare de originale arkitektoniske træk – men også skabe moderne rammer, som skal give gæsterne maksimal komfort.

47 værelser og to suiter omfatter hotellet. Foto: Grand Hotel Portovenere

Hotellet ligger i et område, som giver mulighed for at opleve roen i det østlige Ligurien lige på grænsen til Toscana. Landsbyen har været bemærkelsesværdig siden romertiden, da den har givet beskyttelse til bugten og fungeret som en sikker havn for dem, der sejler på Middelhavet.

Portovenere var også det foretrukne hjem væk fra hjemmet for mange berømte digtere, deraf navnet “Poeternes Bugt”, såvel som eliterejsende siden slutningen af det 19. århundrede.

Betagende udsigt

Regionen er kendt for sine farvestrålende fiskerlandsbyer, uberørte vand og marine-reservater og en bred vifte af vandrestier, der tilbyder besøgende uendelige muligheder under deres besøg. Og der er heller ikke langt til flere golfbaner.

Med i alt 47 værelser, herunder 2 suiter, tilbyder Grand Hotel Portovenere sine gæster en række forskellige overnatningsmuligheder sammen med en betagende udsigt.

De kulinariske kvaliteter i hotellets restaurant er indiskutable. Og vinkortet er omfattende. Foto: Grand Hotel Portovenere

Hvert værelse, villa og suite indfanger roen i regionen og afspejler de naturligt forekommende farver i det omgivende landskab gennem moderne og sofistikeret design og fremviser ejendommen unikke historie.

Det femstjernede hotel har ikke blot udsigten over mod Palmaria-øen. Hotel er beliggende ved Portoveneres strandpromenade og har en terrasse med udsigt over den lille havn.

I restauranten serveres der kulinariske højdepunktet, og hotellet giver også muligheder for at lære den italienske kokkekunst.

De fem stjerner og hotellets kvalitet betyder også, at priserne ligger i den høje ende. Forvent omkring 6-800 euro pr. nat.

LÆS MERE OM BOOKING

Af Jørgen Schultz