Prøv kræfter med de historiske The Open-baner

Carnoustie er på programmet på Green2green's tur til flere The Open-baner. Foto: Green2green

Rejseselskabet Green2green sætter en helt speciel rejse på programmet med golfspil på Carnoustie, Muirfield, Royal Troon og Turnberry. Og måske er der også adgang til Old Course i St. Andrews.

Én af de store fordele ved at spille golf er, at det muligt at komme ind på de scener, hvor de historiske store begivenheder har fundet sted. Anderledes er det i andre sportsgrene, hvor det kun er de allerbedste forundt eksempelvis at spille fodbold på Wembley eller tennis på Wimbledon.

Rejseselskabet Green2green er endnu engang innovativ og tilbyder en rejse med mulighed for at spille nogle af de mest historiske The Open-baner i Skotland. The Open-rundrejsen begynder i den skotske hovedstad Edinburgh og slutter i Glasgow. Det er en golfoplevelse for livet.

Efter landingen i Edinburgh bliver første stop hotellet Malmaisson i Dundee – Skotlands fjerdestørste by. Her er der to nætters overnatning, og første golfoplevelse bliver selves Carboustie Championship Course, som har været kulisse omkring nogle af de helt store dramaer i golfsporten. Bare spørg franske van der Velde…

Og dem, som har forhåbninger om at spille at spille golfens vugge – Old Course i St. Andrews – kan deltage i den såkaldte ballot. Og så se om lodtrækningen giver adgang til den ikoniske bane.

Turnberry – med det historie fyrtårn – er også en del af Green2green’s pakke til Skotland. Foto: Green2green

Videre til Muirfield

Efter den første The Open-runde på Carnoustie og to nætter i Dundee går turen tilbage til Edinburgh. Her er der to nætters ophold på Dalmahoy Hotel & Country Club, som giver et væld af muligheder for din rejse. En af dagene går turen til Muirfield, som er den næste The Open bane der skal udfordres under rundrejsen.

Efter turens anden The Open runde og de to dage i Edinburgh går turen imod vestkysten og Ayrshire. Her bor deltagerne tre nætter på Mercure Ayr, som ligger centralt i den hyggelige by Ayr. Herfra står den på yderligere to The Open-golfrunder, som spilles på Turnberry Ailsa og Royal Troon Golf Club.

LÆS MERE: Svimlende skotsk luksus og skønhed på Turnberry

Lige udenfor hotellet ligger adskillige restauranter og pubs, som I kan benytte under opholdet i Ayr. Er man til endnu mere golf historie, så ligger Prestwick Golf Club ikke langt fra byen. Netop Prestwick bliver kaldt fødestedet for The Open, og banen har været vært for The Open 24 gange, hvilket er næstflest.

Efter de tre dage i Ayr går turen fra Glasgow lufthavn og hjem med kufferten fyldt med golf oplevelser.

Priserne ligger omkring 19.500 kroner. LÆS MERE…

Af Jørgen Schultz