Drømmeagtig golf og ferie på Puerto Rico

Så er der dækket op til aftensmaden helt ude ved havet. PR-foto

Tre golfbaner er der at vælge mellem på Ritz-Carlton Dorado Beach – et af de bedste resorts i Caribien. Men det koster også kassen at checke-ind på resortet.

Puerto Rico, Caribien: Det kendte Ritz-Carlton med navnet Dorado Beach, som gennemgik en omfattende modernisering for nogle år siden, er fortsat toppen af poppen, når det gælder indkvartering på den caribiske ø Puerto Rico.

Turister i stor stil – lige fra bryllupsgæster til golfspillere – tiltrækkes af et resort, som fremstår mere spektakulært end nogensinde med en lang række aktiviteter og tilbud på et luksuøst feriested.

Gæster kan indkvarteres i en af de i alt 114 værelser og suiter tæt ved stranden og med et tankevækkende design og en farvepalet, som forstærker den naturlige skønhed lige uden for døren.

Nærmest åndeløs; sådan er udsigten fra Dorado Beach på nordsiden af Puerto Rico i Caribien.

Frodigt landskab

Det frodige landskab giver resortet en ganske særlig kulisse – og omfatter mere end 300.000 nye plantearter, hvilket resulterer i en virkelig tropisk oplevelse.

East Course har nogle af huller liggende helt ude ved havet.

-Det er med stor begejstring og glæde, at vi byder gæsterne velkommen til vores resort. Den dedikation, det hårde arbejde og den omsorg, som vores damer og herrer har investeret i omdannelsen af Dorado Beach, er virkelig bemærkelsesværdige, og vi glæder os til at dele det med både tilbagevendende og nye gæster, siger George Sotelo, General Manager på Dorado Beach.

I restauranten Encanto Beach Club Bar & Grill bliver der serveret en forfriskende middagsmenu med kystnære retter, der fremhæver autentiske retter fra Middelhavet. Stedets chic beachside restaurant, Positivo Sandbar, har dækket op helt ude ved strandkanten. En tredje mulighed, når det gælder de kulinariske tilbud, er restauranten, COA.

Palmer og havets bølger er nærmeste nabo til golfbanen, East Course. PR-foto

Tre golfbaner

East Course er den ene af de tre baner. Det er en klassisk seaside-bane med et mesterskabs-layout, som vil udfordre enhver golfspiller. Der er de smukkeste panorama-udsigter ud over oceanet, bunkers er fyldt med kridhvid sandstrand, og de lækre fairways og greens gør banen til en formidabel oplevelse.

East Course var i 2015 kulisse omkring Latinoamerica Tour Championship på den amerikanske PGA Tour. I 2016 havde GolfDigest banen som den bedste i Puerto Rico.

Sugarcane Course er navnet på den anden bane; formentlig den mest udfordrende af de to baner. Der er bredere fairway, men der er besværligheder nok rundt på banen i form af søer og vandløb.

Tredje bane er Pineapple Course, som er den letteste af de tre baner.

PRISER: Dorado Beach er ferie på aller øverste hylde, og det afspejler sig også på priserne, som begynder ved 949 US-dollars – cirka 6.000 kroner. Prisen er for et dobbeltværelse pr. nat – inklusive morgenmad for to personer.

Af Jørgen Schultz