Caribisk luksus i malerisk natur

Udsigten er betagende ud over Det Caribiske Hav. Foto: Apes Hill

Masser af kløfter, frodig, tropisk vegetation og fantastiske panaromaudsigter ud over både Atlanterhavet og Det Caribiske Hav præger Apes Hill-resortet på Barbados, som omfatter en 18 hullers mesterskabsbane og luksuriøse boliger.

Længes du efter kridhvide sandstrande og golfbaner i naturskønne kulisser, så kan det være al mulig grund til at holde øje med Barbados i Det Caribiske Hav. 

Barbados nyder stadig større popularitet som feriedestination for golfspillere. Øen er kendt for malerisk natur og en unik kultur. Et af de virkelig populære steder er Apes Hill-resortet. 

Fra vinteren 2023/2024 vil Apes Hill tilbyde nogle attraktive og eksklusive Stay & Play-ophold på det luksuriøse resort. Indkvarteringen sker i rummelige tre-værelses villaer – alle med en privat have. Der er også muligheder for at vælge to-etagers villaer med plads til op til seks personer. 

Der er plads til flere familier i de to-etagers villaer, som Apes Hill tilbyder.

Kort afstand til strandene

Villaerne er tæt ved golfbanen, det øvrige resort og kun ti minutter til nogle af øens smukkeste strande på både øst. Og vestkysten af øen. 

Golfbanen er blev et opgraderet af den verdenskendte arkitekt Ron Kirby, som i Europa særligt er kendt for den spektakulære Old Head i det sydlige Irland samt klassebanerne Lopesan Meloneras og Salobre på Gran Canaria. Fra banen er der nogle af øens mest skønne udsigter over Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. 

Golfbanen væver sig gennem indfødt flora, bevoskninger af oprindelig skov samt koralklipper. Resortet rummer et moderne klubhus samt restaurant, og der er et avanceret træningsanlæg med state-of-the-art teknologi. 

Som et supplement til Kirbys layout ude på 18 hullers banen, åbnes der senere i 2023 en kortere 9-hullers bane med kopier af nogle af sportens mest ikoniske par-tre huller. I mellemtiden vil ’19. hul’ – som tager inspiration fra den berømte ø-green på TPC Sawgrass – være den perfekte ekstra udfordring til at afgøre en runde på begge layouts. ’20th Hole’ er resortets halvvejshus, der serverer forfriskninger til spillerne, mens de nyder en spektakulær udsigt. 

Resortets gæster kan også nyde en række integrerede livsstilsfaciliteter. I 2024 åbner et stort ketsjerkompleks, der omfatter tennis og padel, naturstier til gå- og cykelture samt et væld af skræddersyede wellness-behandlinger, der inkluderer personlig træning, bootcamps, yoga og pilates-sessioner. 

Af Jørgen Schultz