Ecco Touren spiller om 300.000 kroner i Esbjerg Golfklub

Marbæk-banen i Esbjerg Golfklub skal for andet år i træk være vært for Ecco Touren. Her er det 14. hul. Foto: GolfXtra

I dagene 21.-23. august afvikles Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg.

Esbjerg: På mandag den 19. august starter Ecco Tour turneringen Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg.
De første 2 dage spilles der fire Pro-Ams, hvor op mod 80 forskellige virksomheder har købt sig til en runde golf sammen med en af de professionelle spillere i feltet.

Onsdag den 21. august starter selve hovedturneringen. Cirka 110 professionelle spillere fra ind og udland skal spille om en samlet præmiesum på 300.000 kroner. Turneringen løber over 3 dage med en runde pr. dag.

– Både vi og spillerne havde en fantastisk uge i Esbjerg i 2018, og vi er svært tilfredse med, at vi skal dertil igen i 2019. Foruden at have én af Danmarks absolut bedste golfbaner, så er Esbjerg Golfklub på alle måder et dejligt sted at komme. Vi oplevede en fantastisk opbakning fra klubben og de mange frivillige, som bærer en stor del af æren for sådan en turnering. I har meget at være stolte af i Esbjerg Golfklub siger Ecco Tourens promoter Flemming Astrup i en pressemeddelelse.

Marbæk-banen er klar

Esbjerg Golfklub er klar til besøget. Den anerkendte Marbæk bane står fantastisk flot.

– De sidste finesser kommer på plads i løbet af den næste uges tid. Chefgreenkeeper Morten Terkelsen og hans personale har igen i år ydet en fantastisk indsats, og det er med store forventninger, at vi tager imod Ecco Tour’en fortæller trænermanager Johannes Eriksen.

-Vi havde i 2018 en fantastisk uge, da Ecco Tour’en var på besøg, men det var midt i den meget tørre sommer, hvilket gav visse udfordringer på banen. I år har vejret vist sig fra en anden side og jeg er sikker på at både rough og lyng kan give spillerne store udfordringer fortsætter Johannes Eriksen.